İç çamaşırı tuzağı!

Akılalmaz olay! Dikkat... Bu oyun her an herkese oynanabilir...

İç çamaşırı tuzağı!

Adana'da gittikleri ev sahibine ‘evinizde büyü var' diyerek iç çamaşırının içine domates koydurup , besmele çektirerek döndürten, ardından da ‘muska çıkartacağım' diyerek 5 bin liralık altınları çaldığı iddia edilen 17 yaşındaki N.P. 1 yıl 8 ay, annesi 46 yaşındaki A.P. ise 2 yıl 6 ay olmak üzere anne kız toplam 4 yıl 2 ay hapse mahkum edildi.

Denizli Mahallesi'nde oturan 36 yaşındaki N.M. 2 Haziran 2011'de evinin ziline basan A.P. ile kızı N.P.'ye kapıyı açtı. Anne, kız, N.M.'ye, "Evinizde büyü var, istersen büyüyü bozabiliriz" diyerek içeri girdi.

İÇ ÇAMAŞIRIYLA BÜYÜ BOZMA

Büyüyü bozmak için anne, kız ev sahibi N.M.'den iç çamaşırı ile bir domates getirmesini istedi. Domatesi iç çamaşırının içine koyup bağladılar. Ardından da N.M.'yi üzerine çıkartıp ellerinde yumurtalarla iç çamaşırındaki domatesi besmele çekip döndürterek ezdirdiler.

‘ALTINLARI GETİR'

Daha sonra, "Bunun içinden muska çıkartıp büyüyü bozacağım. Büyüyü bozmak için evdeki altınlarını getir" dediler. N.M. de, 3 çeyrek, 1 tüm, 2 yarım ve bir de 50 gram ağırlığındaki Adana Burması'nı getirip anne, kıza verdi. N.P. altınları içinde domates ezilmiş iç çamaşırının içine koydu.

‘BENİ YUMURTAYLA YOLCU ET'

El çabukluğuyla iç çamaşırındaki altınları aldıktan sonra bir muska çıkartıp ev sahibi N.M.'ye gösterdi. İçinde altın olduğu sanılan iç çamaşırı da yatak odasına attıktan sonra, "Şimdi beni elindeki yumurtalarla yolcu ettikten sonra büyü bozulacak" dedi. Ev sahibi N.M. de elindeki yumurtalarla, 2 kadını yolcu ettikten sonra iç çamaşırını açtığında altınlarının olmadığını görünce polisi aradı.

N.M. ve evde bulunan oğlu 16 yaşındaki B.M. ‘nin verdiği eşgal anne kız hırsızlar yakalandı.

ANNEYE 2.5 YIL, KIZINA 1 YIL 8 AY HAPİS

Adana 9'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'nde 1 yılı aşkın süredir tutuksuz yargılanan anne kız suçlamaları kabul etmedi. Anne kız savunmalarında, "Biz fal bakmasını, muska yazmasını, cin çıkartmasını bilmeyiz. Bizi biriyle karıştırıyor olabilirler" dedi.

Mahkeme hakimi, anne A.P.'ye 2 yıl 6 ay, kızı N.P.'yi ise 1 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum etti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER