Tecavüz üstü dayak!

Tecavüze uğrayan liseli kızı, sanığın yakınları adliyede dövdü...

Tecavüz üstü dayak!

İddiaya göre haziran ayında, lise öğrencisi olan 14 yaşındaki M.T., aynı okuldaki kız arkadaşı E.Ö.’yle kendilerini dolaştıracağını söyleyen ve bir arkadaşının babası olan 49 yaşındaki M.A.’nın otomobiline bindi. M.A., haziran ayından ağustos ayına kadar, 3 aylık süreç içinde küçük kızla ilişkisini geliştirerek, alkol aldı ve tehdit edip zorla cinsel ilişkiye girdi.

AKRABASI TANIŞTIRDI

M.A., son olarak 18 Ağustos’ta Tortum İlçesi’ndeki M.T.’yi otomobiline alarak Erzurum’a getirdi. Kent girişinde polis kontol noktasında durdurulan M.T.’yi gören bir polis, M.A.’ya kızın kim olduğunu sordu. M.A. “Kızım” dedi. M.T.’nin tavırlarından şüphelenen polis, başından geçenleri polise anlatan genç kızın ifadesi üzerine M.A.’yı gözaltına aldı, ardından da M.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. “Mağdurun ruh ve beden sağlığını bozacak şekilde cinsel istismar” suçundan dün 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıkan emekli M.A., suçlamaları kabul etmedi. Annesi E.G.’yle duruşmaya gelen M.T.’nin pedagog eşliğinde alınan ifadesiyse kameraya alındı. Pedagog, genç kızın akıl sağlığının yerinde olduğunu söyledi. M.T.’yse akrabası ve arkadaşı olan E.Ö.’nün aracılığıyla M.A.’yı tanıdığını belirtti.

ZANLI YAKINLARI SALDIRDI

M.T., “Bir keresinde uyuşturucu hap vermeye çalıştı. Tehdit etti, birlikte olmaya mecbur kaldım” dedi. Mahkeme heyeti, 23 yıla kadar hapsi istenen M.A.’nın tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma sonrasındaysa mağdur kızla annesine, sanığın yakınları olduğu öğrenilen bir grup saldırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER