Milyonlarca kişiyi ilgilendiren haber!

İBB açıkladı: Pazartesi gününden itibaren...

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren haber!
Yapımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve 5 Kasım 2012 Pazartesi günü başlayacak olan Taksim Meydanı Düzenleme çalışmaları sebebiyle Taksim Meydanında İETT otobüsü ve taksi-dolmuşların bekleme ve yolcu aktarma düzeninde değişiklikler yapıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanlığı’dan yapılan açıklamaya göre, toplu ulaşım araçlarının Taksim Meydanı yeni güzergahları şöyle olacak:

- Taksim Meydanındaki çalışmalar sırasında ve sonrasında Taksim’deki Metro ve Füniküler’in erişiminde ve çalışmasında herhangi bir değişiklik olmayacak.

- Taksim Meydanındaki çalışmalar sırasında; Şişhane yönünden gelip, son durağı Taksim olan hatlarda İETT Otobüsleri, Tarlabaşı Bulvarı’nda çalışmaların başladığı bölgeye gelmeden yolcularını indirip U dönüşü yaparak tekrar Şişhane yönüne dönecekler.

- Harbiye yönünden gelen otobüsler içinde son durağı Taksim olanlar ise; Divan Oteli-Asker Ocağı Caddesi-Mete Caddesi - Taksim Meydanı’na gelip aynı güzergahtan geri dönecekler.

- Harbiye yönüne gidecek otobüsler; Tarlabaşı Bulvarı - Taksim Meydanı - Mete Caddesi-Asker Ocağı Caddesi (Divan Oteli önü) üzerinden Harbiye yönüne gidecekler.

- Tarlabaşı yönüne gidecekler ise Abdülhak Hamit Caddesi (Elektrik eski İdaresinin bulunduğu yol) üzerinden Şişhane yönüne devam edecekler.

- Taksi-Dolmuşlar halen kullanılan bekleme yerlerinin 100 metre kadar gerisinde konuşlanarak, İETT Otobüsleri gibi, Geçici Trafik Güzergahını kullanacaklar.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER