Ahmet Keleş canlı yayında ağladı!

Gülen Hareketi'ne 25 yıl hizmet eden Prof. Dr. Ahmet Keleş paralel yapıyı canlı yayında anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Ahmet Keleş canlı yayında ağladı!

 Fethullah Gülen Cemaati'nde 25  yıl  görev alan Prof. Dr. Ahmet Keleş,  katıldığı  televizyon  programında merak edilen  soruları  yanıtladı.

İşte Keleş'in açıklamalarından satırbaşları:

kardeşlerimden  istirham ediyorum gece kalktıklarında başlarını secdeye koyduklarında kime dua ettiklerini iyi düşünsünler. Biz dua etmek için başlarımızı o secdeye koyduk beddua etmeye değil.

10 KİŞİYE BEDDUA EDİYORLAR

Duydumki 10 devlet büyüğümüze beddua ediyorlarmış. Bunlardan biride  ülkemize  gelmiş geçmiş en başarılı bakanlardan biri Sayın Ahmet Davutoğlu, bizim tarihimizde Filistin'e gidipte orda mazlum bir  ailennin  boynuna  sarılıp  ağlayan bir bakanımız olmadı şimdi siz onlara beddua ederseniz arş titrer, gayretullaha dokunur.

81 İLDEN GİDEN TOPRAĞIN SIRRI

Keleş, Türkiye'den Amerika'ya Pensilvanya'ya 81 ilden giden topraklar hakkında çarpıcı detaylar  verdi. Fetullah Gülen'e Türkiye'nin heryerinden toprak gittiğini anlatan Keleş "Gülen'e toprak götürmek için o ilin en fazla himmet  bağış  yapanın hakkı vardı" diye  konuştu .

BABAM  ÖLDÜ BANA BAŞSAĞLIĞI DİLEMEDİ

Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Berkin Elvan için Gülen'in taziye mesajı yayınlamasını değerlendiren Keleş, kendisine 25 yıllık hizmet ettim bu hayattaki en değer verdiğim insanı babamı kaybettim beni arayıp başsağlığı dilemedi, Berkin Elvan'a diledi ben bu adamı nasıl samimi bulabilirim bu adama nasıl inanabilirim.

TÜRKİYE'YE DÖNECEK YÜZÜ KALMAYACAK

Keleş, Fetullah Gülen'in bu ülkeye gelemeyeceğini de kaydetti. Keleş "Çünkü buna yüzü olmayacak. İstanbul'a indiğinde uçaktan bu milletin gözlerine içine bakabileceğini düşünmüyorum" ifadesini kullandı.

HİZMET'İN KAYMAĞINI YİYENLER NEREDEYDİ?

Kendisinin Cemaat yapılanmasında "5. katta" hizmet ettiğini ve bu dönemleri gözyaşları içinde anlatan Keleş, "Şimdi Hizmet'in kaymağını yiyen grup, o günlerde neredeydiniz" dedi.

Kaynak: Haber7

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2014, 06:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER