Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Boluspor maçının hakikaten çok kritik bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Bu galibiyet bizim için gerçekten çok anlamlı oldu" dedi.
Bolu deplasmanının zorluğunu bilerek bu maça hazırlandıklarını vurgulayan Kahramanlı, "Hakikaten bizim en önemli maçımızdı. Çok iyi top oynayan, koşan, genç bir takım vardı karşımızda. Bizim de onların da kazanmaya ihtiyacı vardı. Beraberlik ne bize ne de onlara yarıyordu. Biz takım olarak, ekip olarak inanmıştık. Eğer yukarılara çıkmak istiyorsak bu tür maçları almak zorundaydık. Oyuncularımız gerçekten güzel mücadele etti. Yılmaz Vural hocamızın gelmesiyle de takımda yeni bir hava oluştu. Bu hava ile zorlu Boluspor karşılaşmasından galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz" diye konuştu.
GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇI MERSİN ARENA'DA
Bu hafta elde edilen bu galibiyetle rakiplerle olan puan farkının da daraldığını, bunun iyi bir avantaj olduğunu dile getiren Kahramanlı, hafta sonu yine çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını hatırlatarak şöyle devam etti.
"Önemli bir haftayı çok şükür başarıyla tamamladık. Önümüzde yine çok önemli Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı var. Bu karşılaşmayı inşallah yeni stadyumda oynayacağız. O maçı da inşallah taraftarlarımızın desteği ile kazanmak istiyoruz. Artık bu saatten sonra maç kaybetme lüksümüz yok. Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi Boluspor galibiyetinden dolayı kutluyorum ve Gaziantep Belediyespor maçı için herkesi bu takıma destek vermeye çağırıyorum."
Pazar günü saat 19.00'da Mersin Arena'da oynanacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için tüm Mersinlileri takımlarına destek vermeye çağıran Kahramanlı, "Avrupa'da bile olmayan Türkiye'nin en iyi stadyumunda oynayacağız. İnşallah yeni stadyumun bu havası ve bu moralle o günkü maçı da kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Biz yönetim olarak bu takımı yeniden hak ettiği Süper Lig'e çıkarmak için 24 saat görev başındayız. Şehirde bu hava oluştu. Artık bu saatten sonra herkesin öz veriyle, maddi manevi destek vermesi gerekir. Bir daha bu fırsatı yakalayamayabiliriz. O nedenle 23 Mart Pazar günü tüm Mersinlilerin 25 bin kişilik bu yeni stadyumu doldurarak takımlarına destek vermesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2014, 12:56
Mersin İdmanyurdunda yüzler gülüyor
PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda, deplasmanda Boluspor karşısında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor.

YORUM EKLE
1
MEÜ Sert Çıkış
2
Daniyal Makam-ı Cami halkın hizmetine sunuldu
3
Fazıl Türk; Vatandaşın Kefili biziz
4
Mersin şehitliğinde hüzünlü tören
5
Soli kazılarına 250 bin tl destek
6
Çanakkale Zaferinin 99.yıl dönümü
7
yaşlılık hayatın çok güzel bir dönemidir
8
Güzellik sektöründe gelişim fırsatları
9
İŞKUR VE MEÜ 'KARİYET GÜNLERİ' DÜZENLEYECEK...
10
Mut'ta uyuşturucu operasyonu
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:22

GÜNEŞ
07:46

ÖĞLE
12:56

İKİNDİ
15:33

AKŞAM
17:55

YATSI
19:14
SIRADAKİ HABER