MSK Basketbol Gitti Geldi Kazandı

Misli.com Erkekler Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi, sahasında Mamak Belediyesi Ankaragücü ile karşı karşıya geldi.

MSK Basketbol Gitti Geldi Kazandı

Edip Buran Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı temsilcimiz, son periyotta oynadığı muhteşem oyunla 72-65 galip bitirdi. 

lk periyoda hızlı başlayan taraf konuk ekip oldu. Temsilcimiz pota altında etkili olamayınca ve dış şutlarda isabet yüzdesi düşük olunca, konuk ekip ilk çeyreği 12-23 önde kapadı.

İkinci periyoda istekli ve tempolu başlayan temsilcimiz, rakibine karşı etkili savunma yaparken, hücumda da aradığı sayıları bulmaya başladı ve farkı 3 sayıya kadar indirdi. Bu dakikadan sonra her iki takım da karşılıklı hücumlardan eli boş dönerken,  özellikle Jones'un kritik top kayıpları sonucu skor üstünlüğünü yakalayamayan temsilcimiz, ilk yarıyı 28-32 mağlup kapadı.

MSK son periyotta işi bitirdi

Üçüncü periyotta karşılıklı hücumlardan, her iki takım da istediği gibi skor üretemedi. Temsilcimiz etkili savunma yapmasına rağmen, pota altında ve dış şutlarda etkili olamayınca skoru lehine çeviremedi ve üçüncü periyodu da 42-53 yenik kapattı.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2022, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER