Başkan Yılmaz, Öğretmenler Günü’nü kutladı

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Yılmaz, Öğretmenler Günü’nü kutladı

Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Yılmaz, eğitime ve eğitimciye her zaman destek vereceklerini söyledi.

Öğretmenlik mesleğinin temelinde sevgi, emek ve fedakârlığın olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Hiç şüphesiz öğretmenlik mesleği, toplumumuzun en saygın ve kutsal görevlerindendir. Öğretmenlerimiz, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe hazırlanmasında üstlendikleri sorumluluklarla yarınlarımızı inşa etmektedir” dedi.

“Öğretmen Köklü Nesillerin Mimarıdır” 
“Öğretmenler, eğitim sisteminin en temel öğesi, köklü nesillerin mimarıdır” diyen Başkan Yılmaz; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip olmaları, milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmeleri için fedakârca çalışan tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Büyük önderimiz ve başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Öğretmenler! Cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister” hedefini her koşulda umutla ve inançla sürdüreceğinize inancımız tam. Ülkemizin geleceğine karşı sorumluyuz. İyiye ve güzele dair ne varsa geleceğimiz olan çocuklarımız için birlikte başarmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle başta Ulu Önderimiz, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden ve görevleri başında şehit olan tüm öğretmenlerimizi, saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun” şeklinde konuştu.

Muhabir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER