Aşçı adayı öğrenciler mersin'e ödüllerle döndüler

Mersin Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi öğrencileri, Muğla’nın Fethiye ilçesinde yapılan “Mavi Şef Yemek Yarışması”ndan 4 gümüş, 1 bronz ve 1 mansiyon ödülüyle döndüler.

Aşçı adayı öğrenciler mersin'e ödüllerle döndüler
 Mersin’in merkez Yenişehir Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, “Mavi Şef Yemek Yarışması” 15-16 Mart 2014 tarihlerinde Fethiye’de yapıldı. Mersin Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi, 2 bin 500 kişinin mücadele ettiği yarışmaya 6 öğrenciyle katıldı. Mersinli aşçı adayı öğrenciler, yarışmadan 4 gümüş, 1 bronz ve 1 mansiyon ödülü alarak evlerine döndüler.
Ödül alan öğrenciler, başarılarını paylaşmak için Okul Müdürü Ziya Doğan, Koordinatör Müdür Yardımcısı ve Mutfak Öğretmeni Cevriye Özer ile birlikte Yenişehir Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette öğrencileri kutlayan Kaymakam Özarslan, mesleki eğitimin işsizliği önlemede çok önemli bir faktör olduğunun altını çizdi. Piyasanın, ekonominin ihtiyacı ve talebi olduğunda yetenekli işgücü yetiştirmek gerektiğini belirten Özarslan, “Okulumuzun bu doğrultuda donanımlı ve rekabetçi özelliklere sahip öğrenciler yetiştirmesinde emeği geçen okul yönetimini ve sorumlu öğretmenimizi tebrik ediyor, öğrencilerimize başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2014, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER