Mersin Büyük Şehir Belediyesi pazar günkü maç için bir çok noktadan Otobüs kaldıracak

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, 23 Mart Pazar günü Mersin Stadyumu’nda saat 19.00'da oynanacak Mersin İdman Yurdu-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına taraftarların ulaşımını sağlamak için birçok noktadan otobüs kaldıracağı bildirildi.

Mersin Büyük Şehir Belediyesi pazar günkü maç için bir çok noktadan Otobüs kaldıracak
 Mersin İdman Yurdu, 17. Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan 25 bin kişilik Mersin Stadyumu’nda ilk maçını oynayacak ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Mersin İdman Yurdu Kulübü yönetiminin taraftara çağrı yapmasının ardından, Mersin Büyükşehir Belediyesi de harekete geçti. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, bu pazar günü Mersin Stadyumu’nda oynanacak maça taraftarların ulaşımını sağlamak için Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin seferber olacağını bildirdi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev süresince Mersin İdman Yurdu’na elinden geldiğince destek olmaya çalıştığını kaydeden Özcan, “Pazar günü oynanacak olan Mersin İdman Yurdu-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için üzerimize düşen görevi yaptık ve taraftarların maça gitmelerini kolaylaştırmak için Mersin’in birçok noktasından otobüs kaldıracağız. Şehir dışından maçı izlemeye gelen taraftarlar için Mersin Otogarı’ndan, trenle gelenler için Mersin Gar’ından, bunların dışında Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tevfik Sırrı Gür Stadyumu, Forum Alışveriş Merkezi, KİPA, Tece eski belediye binası önünden saat 12.00’de kalkacak olan otobüslerimiz saat 17.00’ye kadar, yol güzergahı olan Macit Özcan Spor Tesisi, Carrefour Kavşağı, Tulumba Köprüsü, 1. ve 2. Çevre Yolu, Gazi Mustafa kemal Bulvarı, İsmet İnönü Bulvarı, Davultepe, Mezitli, Göçmen Kavşağı hattındaki tüm taraftarlarımızı toplayıp Mersin Stadyumu’na geliş-gidişlerini sağlayacaktır” dedi.
Tüm taraftarları takıma destek olmaya çağıran Özcan, “Mersinimizin onuru olan Mersin İdman Yurdu’na başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2014, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER