Şerafettin Aşut'un Taziye Mesajı

Bu sabah Gereçekleşen üzücü tren kazası sonrası MTSO başkanı Şerafettin Aşut bir taziye yayımladı.

Şerafettin Aşut'un Taziye Mesajı

 20 Mart Perşembe günü, Akdeniz İlçesi Adanalıoğlu Mahallemizde, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ne bağlanan yolda bulunan hemzemin geçitte bir tren ile Mersin-Tarsus OSB’de çalışan işçilerimizi taşıyan servisin çarpışmasının sonucu meydana gelen elim kazada 10 vatandaşımızı kaybetmenin 4’ünün ise ağır yaralanmasının büyük üzüntüsünü yaşıyoruz.  

 
Sadece iş dünyamızı değil tüm Mersin’i üzüntüye boğan bu acı olayın sonunda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına büyük sabırlar, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz. Üzüntümüz gerçekten çok büyük. Bu vesile ile; Mersin Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ACAR Makine Sanayi Firmasına, firma sahibi Sayın Vahit ACAR’a, firmanın tüm çalışanlarına ve MTOSB camiasına başsağlığı diliyor, böylesi üzücü olayların bir daha yaşanmamasını diliyoruz.
 
Bu acıların tekrar yaşanmaması için, her zaman sorun yaratabilecek bu hemzemin geçitlerin daha modern hale getirilmesini, daha kontrollü hale getirilmesini ve kaza ile ilgili bir ihmal olup olmadığının büyük bir ciddiyet ve tarafsızlıkla incelenmesini istiyoruz. Her kimin ihmali varsa bunun cezasını çekmelidir. Aksi takdirde bu ihmaller devam eder, daha çok canlar yitirilir. İnsan yaşamı bu kadar ucuz olmamalıdır.
 
Yıllardır gündeme getirdiğimiz bu sorunun, Mersin’in ekonomisinin kalbinin attığı bir bölgede bu kadar hafife alınmasının ve ihmal edilmesinin kaçınılmaz sonucudur bunlar…
 
Tekrar tüm Mersin iş dünyasının, tüm Mersinlilerin başı sağ olsun. Vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2014, 18:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER