Tarsus İl Olmak İstiyor

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan önderliğinde ve 21 odanın 58 medya kuruluşunun da desteği ile kentin il olması için hayata geçirilen "İl’le de Tarsus" projesinin lansmanı unutulmaz bir etkinlik ile gerçekleştirildi.

Tarsus İl Olmak İstiyor

“İl’le de Tarsus’’ uygulamasının ve web sitesinin tüm detaylarının ünlü oyuncu Meltem Cumbul tarafından anlatıldığı lansmanda konuşan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Kentimizi hür irademizle yönetebilmek, kentimizi “bağları olan bir yapıdan’’ kurtarabilmek, kendi kararlarını kendi halkıyla verebilen bir kent olabilmek; ticaretiyle, tarımıyla, kültürüyle sanatıyla, eğitimiyle güçlü bir kent olabilmek adına, Tarsus’un il olmasını istiyoruz ’’ dedi. Başkan Bozdoğan’ın ev sahipliğinde ve 21 oda 58 medya kuruluşunun desteği ile gerçekleşen ‘’İl’le Tarsus’’ projesinin lansmanına, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri,  sanatçılar, oda ve dernek başkanları, basın mensupları, muhtarlar, iş insanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

‘’BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’’

Lansmanda konuşan Eski Kent Konseyi Başkanı Dr. Ali Cerrahoğlu ‘’Bugün Tarsus’un il olması için de siyaset ve görüş ayrılığı gözetmeden bilimsel objektif olarak çalışmalar yaparak sonuca varabiliriz.  Emeği geçen herkes teşekkür ediyoruz. Tarsus’a yakışır bir başlangıç oluyor. Başaracağız, çok mücadele ettik. Hep birlikte olursak sonuca varırız’’ diye konuştu.

‘’TARSUS İL OLMAYI HAKEDİYOR’’

Cumhuriyet gazetesi yazarı Işık Kansu “Cumhuriyet Gazetesi ailesi olarak burada olmaktan çok mutluyuz.  Tükenmek bilmeyen gücü çalışkanlığı ve ışıyan bilinciyle çevresine ve memleketine ufuklar açan, ileri görüşlülüğü ile tanıdığım Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan,  Tarsus’u il olma istek kararlığına başarıya ulaştıracaktır’’ diye konuştu.

‘’HEPİNİZİN DESTEĞİYLE TARSUS İL OLACAK’’

Haluk Bozdoğan, “Bugün Tarsus’un il olmasına yönelik başlattığımız ‘’İl’le De Tarsus’’ isimli projenin lansmanında, kararlılığımızı ve birlikteliğimizi pekiştirdiğimiz için hepinize şükranlarımı iletiyorum. ‘’İl’le De Tarsus,’ içinde şehir milliyetçiliği olan, hiçbir il ve lobiye bağlı kalmak istemeden “Sadece Tarsus’’ diyenlerin içinde bulunduğu büyük bir kampanya.  Bu kampanya bugün bu salondan dalga dalga yayılarak, kentimizin hak ettiği tacı alması için durmadan çalışacak, imza kampanyaları başlatacak, diplomasiyi ve bürokrasiyi uyandırarak; istediğini elde etmek için var gücüyle çalışacak. Ve eminim ki, hepinizin desteğiyle Tarsus İl Olacak! Hepinizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlarım’’ diye konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER