Tarsus Belediyesi Toplu açılış gerçekleştirdi.

Tarsus Belediyesi, "Tarsus'ta Bir Çok Şey Değişiyor " sloganıyla kente kazandırdığı tesislerin ve yatırımların açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

Tarsus Belediyesi Toplu açılış gerçekleştirdi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, " Eşit hizmet gayesi ile Tarsus'umuzun her mahallesine onlarca, yüzlerce hizmet yapacak, daima üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Tarsus Belediyesi Tarsus'un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünde kente yaptığı yatırımlar ve kazandırdığı tesislerin toplu açılış törenini gerçekleştirdi. Şahin Mahallesi'nde gerçekleştirilen toplu açılış ve temel atma töreninde; Tozkoparan Zahit Mahallesi aile sağlığı merkezi ve okuma salonu, Şahin Mahallesi aile sağlığı merkezi, okuma salonu ve kreş, Şehitler Tepesi Mahallesi kapalı semt pazarı, Şehir Park Düğün Salonu, Taşkuyu, Dedeler, Çavdarlı, Pirömerli Mahalleleri sosyal tesisleri, Yeşiltepe Mahallesi gasilgane, Kardeş Şehir Valkaneş Survivor Parkı, Kırklarsırtı Mahallesi Kent Tarım Alanı ve 20 park ile koruluğun açılışı gerçekleştirildi. Altaylılar Mahallesi pazar yeri ve Türkiye'de bir ilkin gerçekleştirildiği, Öğretmenler Mahallesi Sağlık Yerleşkesi'nin ise temelleri atıldı. Törene vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER