İkinci Yarı Hazırlıkları Sürüyor

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Mersin Hentbol Takımı, 3 Ocak'ta başladığı ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Mersin Hentbol Takımı Sportif Direktörü Osman Özoğlu, "25 Ocak'ta deplasmanda oynayacağımız Akdeniz Üniversitesi Antalya maçına kadar antrenmanlarımız aralıksız sürecek" dedi.

İkinci Yarı Hazırlıkları Sürüyor


İlk yarıda oynadığı 13 maçın 7'sinden galip, 6'sından ise mağlup ayrılan Mersin Hentbol Takımı, topladığı 14 puanla ligde 8. sırada yer alıyor. Ligde henüz beraberliği olmayan Mersin ekibi, ikinci yarının hazırlıklarını Mersin'de sürdürüyor. İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Akdeniz Üniversitesi Antalya ile karşılaşacak olan Güney ekibi, bu maçı kazanıp seri galibiyetler almanın planlarını yapıyor.



"ÇALIŞMALARIMIZ İYİ GİDİYOR"

Çalışmaların durumu ve ikinci yarıda ki beklentileri hakkında İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Hentbol Takımı Sportif Direktörü Osman Özoğlu, ikinci yarının hazırlıklarına 3 Ocak'da başladıklarını ifade ederek, "Çalışmalarımız iyi gidiyor. Tabi bazı oyuncularımız Milli takımda bulunuyor. Onlarda Çarşamba veya Perşembe günü Mersin'de olacaklar. Onların gelmesiyle birlikte tam takım olarak hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Şu anda Ozan'ın hafif sakatlığı var. Onun tedavisi de sürüyor. Bu arada tabi bizde transfer çalışmalarına bakıyoruz. Bir tane yabancı oyuncu şu an Mersin'de buluyor. Bugün, yarın sağlık kontrolünden geçirilecek ve bizimle idmanlara çıkacak. Eğer anlaşabilirsek bu oyuncuyu transfer yapacağız" şeklinde konuştu.



"LİGİ 5. SIRADA BİTİRMEK İSTİYORUZ"

İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Akdeniz Üniversitesi Antalya ile zor bir maça çıkacaklarını belirten Özoğlu, "Bu maça kadar hazırlıklarımızı Mersin'de sürdüreceğiz. Tabi bu maç bizim için çok önemli ve zor geçecek. Çünkü rakibimizle aynı puandayız. Bu maç o yüzden 4 puanlık bir maç olacak. Maçın zorluğunun bilincindeyiz ancak kazanmak istiyoruz. O yüzden çok ciddi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İkinci yarıdaki beklentimiz ise özellikle evimizde puan vermemek. Türkiye Kupası'nda İzmir Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağız. O kulvarda da yolumuza devam etmek istiyoruz. Ligi de 5. sırada bitirmek istiyoruz. Eğer 5. sırada bitirirsek final grubunda 4. sıradaki takımla eşleşeceğiz. Bunun içinde elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.
Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2014, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER