MESKİSPOR Kupayla Döndü

Meskisporlu atletler, 78. Büyük Atatürk Koşusu'nda takım halinde bayanlarda üçüncü, erkeklerde ise Türkiye ikincisi oldular.

MESKİSPOR  Kupayla Döndü


Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 94. yıl dönümü dolayısıyla organize edilen 78. Büyük Atatürk Koşusu 500 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. 10.8 kilometrelik Büyük Atatürk Koşusu’nda, Meskispor erkeklerde takım halinde Batman Petrolspor’un ardından 36 puanla ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Bayanlar kategorisinde ise Meskispor, Bursa Büyükşehir Belediyespor ve Beşiktaş’ın ardından 25 puanla üçüncü olarak madalya kürsüsünde yer aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Meskispor Kulüp Başkanı Kamil Ülgen, Türkiye'nin en önemli yarışmalarından biri olan bu yarışmada büyük bir başarı elde ettiklerini belirterek, "78.'si düzenlenen Büyük Atatürk Koşusu'nda erkek ve bayan takımlarımızın elde ettikleri başarının mutluluğunu yaşıyoruz. Bayan takımımızın katıldığı müsabakada üçüncülük başarısı ile erkek takımımızın ikincilik elde etme başarısından dolayı sporcularımızla gurur duyduğumuzu belirtmek isterim. Sezon başında hedeflenen yarışlardan biri olan ve çok güzel bir başarı ile sonuçlandırılan yarışmanın kupalarını, sporcularımız kulübümüze kazandırmıştır. Bu çerçevede Mersin’e bu başarıyı kazandıran teknik ekibimizi ve sporcularımızı yürekten kutluyorum" dedi.
Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2014, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER