Kupa Galatasaray'ın

THY Antalya Cup 2014’ün finalinde Galatasaray, normal süresi 0-0 berabere biten karşılaşmada penaltı atışları sonucu Celtic’i 5-4 yenerek kupanın sahibi oldu.

Kupa Galatasaray'ın

 Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, zorlu ikinci yarı öncesi Avrupa’da söz sahibi olan Ajax ve Celtic’le önemli bir turnuvada oynama fırsatı bulduklarını söyledi. Mancini, oyuncularının performansından memnun olduğunu da sözlerine ekledi.

THY Antalya Cup 2014’ün finalinde Galatasaray, normal süresi 0-0 berabere biten karşılaşmada penaltı atışları sonucu Celtic’i 5-4 yenerek kupanın sahibi oldu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısına katılan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, ikinci yarı kamp çalışmaları için Antalya’da olduklarını ve hazırlıkların iyi gittiğini söyledi. Bu tür turnuvaların kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Mancini, “İkinci yarıda çok önemli müsabakalar bizi bekliyor. Bu turnuvada Avrupa’da söz sahibi olan Ajax ve Celtic gibi takımlara karşı oynama fırsatı bulduk. Futbolcularımın gösterdiği performanstan memnunum. Çok çalışan bir Galatasaray var. Akşamda çıktı maçını oynadı. Bu zorlu ikinci yarı öncesinde önemli bir turnuvaydı” diye konuştu.



"PERFORMANS ARTACAK"

"Oyun anlamında ne değişti, çalışmalar nasıl gidiyor?" şeklindeki soruya ise Mancini, “Bir takımın bir şeyleri daha iyi yapabilmesi için beraber zaman geçirmesi, antrenman yapması gerekiyor. Bu zamana kadar bu dönemi bulamadık. Antalya’da geçirdiğimiz bir beş gün var. Daha geçireceğimiz günler de var. Bu da takımın performansına olumlu anlamda yansıyacaktır” diye cevapladı.

"Emre Çolak’ın rakibine dirsek atmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Mancini, "O durum Emre’nin güçlü olmasından kaynaklanıyor” şeklinde cevap verdi.



"OYUNCULARIMIZI FARKLI MEVKİLERDE DENİYORUZ"

Mancini, Alex Telles transferi ile ilgili olarak ise, "Alex Telles’te son durum nedir ben de bilmiyorum. Melo bugün farklı bir mevkide oynadı. Ama bu tip maçlar bu tür değişiklikler için çok önemli. Takım içindeki bazı durumlar görülüyor. Bazı formasyonlar deniyorsunuz. Farklı oyuncuları farklı mevkilerde deniyorsunuz. Bugün Melo, o şekilde oynadı. Emre Çolak’ta oyun kurucu olarak oynadı. Yoğun maç programında futbolcularımızı farklı mevkilerde kullanabiliriz” şeklinde konuştu.



CELTIC CEPHESİ

Celtic Teknik Direktörü Neil Lennon ise çok güzel maçlar oynadıklarını belirterek, “Galatasaray teknik heyeti ve futbolcular bize çok yardımcı oldular. Burada olduğumuz için çok mutluyuz. Oyuncularımın performansı güzeldi. Galatasaray maçında genç bir kadroyla mücadele ettik. Oyuncularım buldukları pozisyonları değerlendiremedi. Galatasaray Teknik Direktörü Mancini çok iyi. Fantastik bir kadroları var. Şampiyonlar Ligi'nde kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2014, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER