Terör Yandaşları Yine Sahnede

Mersin'de terör örgütü yandaşlarının Siteler Polis Merkezi'ne ve polis araçlarına molotof kokteyli, taş ve ses bombası atma anları MOBESE kameraları tarafından görüntülendi.

Terör Yandaşları Yine Sahnede

Edinilen bilgiye göre, terör örgütü yandaşları 9 Ekim'de teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın Suriye'den çıkarılışının 15. yıldönümünü bahane ederek merkez Akdeniz ilçesi Şevket Sümer Mahallesi'ndeki ara sokaklarda korsan gösteri yaptı. Polis ekipleri korsan gösteri yapan gruplara müdahale etti. MOBESE kameralarınca kaydedilen görüntülere göre, grup mahallede bulunan Siteler Polis Merkezi'ne ve polis araçlarına molotof kokteyli, taş ve ses bombası attı. Terör yandaşlarının attığı molotof kokteyli bir zırhlı polis aracına isabet ederken, gösteriler arasında kalan bir arabanın içinde bulunan çocuğu ise babasının alıp kaçması dikkat çekiyor.
Olayların ardından Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda olaylara karıştıkları tespit edilen 5 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edilen 18 yaşından büyük R.A. ve Ö.K. ile yaşı 18'den küçük olan A.E, R.K ve Y.E. tutuklanarak, ceza evine götürüldü.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2013, 21:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER