Suatoğlu; Belediyeler Gelir Kapısı Değildir

Partisinin düzenlemiş olduğu bayramlaşma törenine katılan ve burada büyük ilgi gören CHP Yenişehir Belediye Başkan Aday Adayı Makine Mühendisi Murat Suatoğlu, tüm Mersin halkının bayramını kutladı.

Suatoğlu; Belediyeler Gelir Kapısı Değildir
“Bizim anlayışımızda, yerel yönetimler gelir kapısı değil, hizmet kapısıdır. Belediye Başkanlığı, bulunduğumuz bölgeye kalıcı eseler bırakma makamıdır” diyerek bu onurlu yolda çalışmalarına hızla devam eden Suatoğlu, “Bayramlar sosyal gelişmenin en belirgin özelliklerinden birisidir. Ülkemizde de bayramları huzurlu mutlu ve özgür bir ortamda geçirmek temennisi ile Mersin ve Yenişehir halkımızın Kurban Bayramlarını kutlarım. Bütün günlerimizin bayram sevincinde geçmesini diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bütün hemşerilerimizin mübarek kurban bayramını burada bu güzel günde bayramlaşmayı partimizle hep birlikte kutlamak için toplandık. Buraya gelen bütün vatandaşımıza bu ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.
 
Projeleriyle ilgili bilgiler de aktaran Suatoğlu, “Projelerimiz elbette bilimsel ve planlı olacaktır. Ama şu da bir gerçek ki en bilimsel projede bile insan unsuru yoksa; sivil toplum örgütleri, demokratik kitle yapılanmaları, meslek odaları, muhtarlar ve semt sakinleri süreçte yer almıyorlarsa projelerin ruhu olmaz ve başarıya ulaşamaz. Kentimizi mimar gözüyle tasarlayıp sosyolog gibi de halkın içinde olacağız. 
Halkımızdan gelecek talep ve önerileri göz önünde bulundurarak halkımızla birlikte belediyemizi yönetmeye talibiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2013, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER