Akkurt, Mersin’i geleceğe taşıyacağız

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Ahmet Akkurt gecesini gündüzüne katarak, azimle ve kararlılıkla Mersin’in geleceği ve Mersin’in sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak için Mersinlilerin desteğini istiyor.

 Akkurt, Mersin’i geleceğe taşıyacağız

Mersin’in gelişmesine anlamlı katkılar sunan ve önemli kazanımlar sağlayan Ahmet Akkurt, Mersin’in ekonomik gelişmesi, büyümesi ve geleceğe dönük sürdürülebilir ivmesinin, özel sektör ağırlıklı, ihracata dayalı bir büyüme stratejisi ile ilişkili olduğunu, kalkınmayı yerelden ve özelden başlatarak rekabet gücü yüksek, katma değeri ve buna bağlı gelişme ivmesini zengin bir çerçevede görmek gerektiğini kaydetti.
Mersin’in Ak belediyeciliğe ihtiyacı olduğuna vurgu yapan Akkurt, “Belediyecilik sadece yol, kaldırım, su ve alt yapı yapmak değildir. İlinin tüm gelişim akslarını iyi belirleyerek geleceğe hazırlamak, fiziki görüntüsü ve ulaşımı ile çağdaş kent olduğunu hem halkına hem de tüm dünyaya göstermektir. Halkın refah düzeyini yükseltecek yatırımları ilimize çekecek bir belediyecilik anlayışına ihtiyaç var. Yani, AK Parti belediyeciliği anlayışına ihtiyaç var” diye konuştu.
Akkurt, Mersin’in son 20 yılı heba edildiğini öne sürerek, “Mersin ve Mersin halkı hizmete aç. Mersinimizin bilgili, kararlı ve cesur belediyeciliğe ihtiyacı var. Bu bilgi, bu kararlılık ve bu cesareti kendimde buluyorum. Biz AK Parti belediyecilik anlayışı ile ekibimizle hazırız. Mersin’in kaybetmiş olduğu 20 yılını kısa sürede telafi edecek projelerle geliyoruz. Mersinin geleceği parlak yeter ki emin ellerde olsun" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2013, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER