Kocamaz, Bayramı İlçelerde Kutladı

Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, Kurban Bayramında ilçelerin yanı sıra belde ve köyleri ziyaret ederek, vatandaşlarla kucaklaşıp, bayramlarını kutladı.

Kocamaz, Bayramı İlçelerde Kutladı

Bayramda da hız kesmeyen Başkan Kocamaz, Çamlıyayla ilçe teşkilatında başlayarak sırasıyla Tarsus, Mersin, Silifke, Bozyazı, Anamur, Aydıncık, Gülnar, Mut, Erdemli ile beldeleri ve köyleri gezdi.

Gittiği her yerde coşku ve heyecanla karşılanan Başkan Kocamaz, kent girişlerinde davul zurna eşliğinde çiçekler ve uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Başkan Kocamaz vatandaşlarla gittiği her yerde tek tek bayramlaştı.

Ülkü Ocaklarını da ziyaret eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, partili ve partisiz tüm vatandaşlarla kucaklaştı.

Gösterilen ilgiye teşekkür eden Başkan Kocamaz, tüm Mersinlilerin bayramını kutlayıp, birlik mesaj verdi.

Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini belirten Başkan Kocamaz, Türkiye’nin Türk'ü seven insanlar tarafından yönetilmediğini iddia etti.

Başkan Kocamaz, “Türkiye, Türkiye’deki insanlar tarafından yönetilmiyor, Türkiye Türk'ü seven insanlar tarafından yönetilmiyor. Türkiye istesek de istemesek de, kabul etseler de etmeseler de dışarıdan yönetiliyor. Eğer biz siyaset yapacaksak, sorumluluk taşıyorsak ve teşkilatın temsilcisi isek, eğer Sayın Genel Başkanımızın emirlerini, düşüncesini savunacak, uygulayacaksak, burada çok dikkat etmeliyiz. Yeri gelir biz kapıları kapatıp her türlü konuşmayı yapabiliriz, sesimizi yükseltebiliriz, ama bunu dışarıya söyleme lüksümüz yok. Eğer biz kendimizi frenleyemiyorsak, disipline edemiyorsak bu işi yapanlara teslim edeceğiz ve madem biz yönetmeye talibiz attığımız her adıma dikkat edeceğiz.”

Mersin’i karış karış gezdiğini söyleyen Başkan Kocamaz, “Türkiye zor günlerden geçiyor. Türkiye’nin her gün karşısına yeni gaileler açılması için gayret gösteriliyor. Ama bizler Türk Milliyetçileri olarak, bu ülkeye gönül vermiş insanlar olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel yapı taşı ve sigortası olduğunu iddia eden insanlar olarak, bu ülkenin dışarıdan yönetilmesine dün karşı çıktık, bugün karşı çıkıyoruz, bundan sonrada karşı çıkmaya devam edeceğiz. Ancak bu mücadeleyi sürdürürken bizim ufak tefek işlerle uğraşma gibi bir lüksümüz yok. Bizim Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türk Milleti’nin vebalini taşıdığımız düşüncesiyle şehitlerimize, gazilerimize bu ülkede Albayrağın hür ve bağımsız olarak dalgalanmasına yönelik çalışmaları, gayretleri gösteren tüm insanlara karşı sorumluluğumuz var” dedi.

30 Mart’ın Mersin’de milat olacağını vurgulayan Başkan Kocamaz, “Bizim önümüze bakmamız lazım, bizim hedefe kilitlenmemiz lazım. 5,5 aylık süre içerisinde bizim eğer bir mücadele yapacaksak siyasi muarızlarımıza karşı siyaset yapmamız lazım. Bizim bu saatten sonra üzümün çöpüyle, armudun sapıyla uğraşacak vaktimiz yok. Bizim hep birlikte hedefe kilitlenmemiz lazım. Biz hep birlikte olmak durumundayız. 1994 Tarsus’ta bir milattı. Allah’ın izniyle 20 yıl sonra 30 Mart 2014’de Mersin genelinde bir milat olacaktır. Bizim artık duracak zamanımız yok. Bundan sonra gündüz durmayacağız, gece uyumayacağız, ulaşabildiğimiz herkese ulaşacağız. Hiç kimse ‘ya burada benim ne etkim olabilir’ gibi bir düşünceye kapılmasın. Herkesin kendine göre yapabileceği işler vardır. Eğer biz bu ülkeyi seviyorsak. Bu ülkenin bölünmemesi için mücadele ediyorsak ve 12 yıldır bu ülkenin üzerine karabasan gibi çöken şu iktidardan rahatsızlığımızı dile getiriyorsak, yapacak çok işimiz var demektir. Bizim birleşmek, kaynaşmak ve dayanışmak düşüncemiz Allah’ın izniyle önümüze çıkacak yada çıkarılacak her türlü engeli söküp atacaktır ve bizi Allah’ın izniyle 30 Mart’ta mutlaka hedefimize ulaştıracaktır. Mersin’de aslında üç hilalin büyükşehir burçlarına dikilmesi gecikmiş bir olaydır. 30 Mart’ta Mersinlilerin bir araya gelmesi, birleşmesi, bütünleşmesi aslında çok önce karar verilen ancak bugünlere ertelenmiş bir olayın tescili olacaktır. Biz sizlere güveniyoruz. Biz bütün insanlarımıza güveniyoruz. Sayın Genel Başkanımızın Mersinlilere güveni neticesinde bizim sırtımıza yüklediği bu vebali tek başına kaldırmamız mümkün değildir. Hepimiz bu taşın altına elimizi koyduğumuz zaman Sayın Genel Başkanımıza da o müjdeyi inşallah hep birlikte veririz. Ben çıktığımız bu hizmet mücadelesinde Cenab-ı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun diyorum. Allah yolumuzu açık etsin. Allah tekerimize taş dokundurmasın. Ve gönüllerin birleşmesiyle Mersin’in bütünleşmesi bir araya geldiğinde Mersin sizlerin gayretleriyle sizlerin vereceği kararla kurtulacaktır.  Hedefimizin 13+1 olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum. 14-0 biten maçlar mutlaka sahalarda olmuştur. Bizde sahalardayız. Allah’ın izniyle bu maçın neticesi 14-0 olacaktır” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2013, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER