Mersin Oto Center Başkanı Akgülün Mesajı

Mersin Oto Galericiler Sitesi Başkanı Şahin Akgül, Kurban Bayramı dolayısı ile bir açıklama yaparak, Tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutladı.

Mersin Oto Center Başkanı Akgülün Mesajı

 Kurban Bayramının en anlamlı dini bayramlarımızdan birisi olduğuna dikkati çeken, Mersin Oto Center Başkanı Şahin Akgül şöyle devam etti:

"Büyük bir heyecan ve mutluluk içerisinde karşıladığımız bayramlar, yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı günlerdir. 

Kırgınlıkların ve dargınlıkların bir tarafa bırakılması gerektiğini, gönüllerin birbirine yakınlaşmasına vesile olan Kurban Bayramının çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Başta ülkemiz olmak üzere yoksullukla ve açlıkla mücadele eden diğer ülkelerinde bu anlamlı günlerde unutulmaması gerek. Bu ülkelere yardımda bulunma adına faaliyet gösteren tüm yardım kuruluşlara da teşekkür ediyorum."

Mersin Auto Center Başkanı ve Akgül Otomotiv Grup Başkanı Şahin Akgül, Kurban Bayramı nedeniyle piyasadaki alışverişin hız kazanması ve hareketlilik yaşanması üzerine başta Oto Galericiler esnafları olmak üzere oto alım satımlarda sahte para, hırsızlık, dolandırıcılıklara karşı uyardı.

Mersin Oto Galericiler Sitesi Başkanı Şahin Akgül, bayramın ve bayramdan sonra gelecek günlerin bütün insanlık için hayırlar ve bereketler getirmesini temenni ettiğini belirterek, "Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Millet olarak hep bir arada müreffeh ve huzurlu geleceğe, güçlü sosyal ve ekonomik yapı ile varabilir, sıkıntıları aşabilir ve hak ettiğimiz yere ulaşabiliriz. Kurban bayramının ülkemizi aydınlık geleceğe ulaştırmayı şiar edinmiş büyük milletimize, İslam âlemine, huzur ve hoşgörüye her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyor, tüm üyelerimizin ve Mersin  halkının bayramını kutluyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2013, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER