Ali Kahramanlı, camianın bayramını kutladı

Kahramanlı mesajında, ''Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının daha da güçlendiği, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği özel günlerdir.

 Ali Kahramanlı, camianın bayramını kutladı

 Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, tüm camiamızın, taraftarlarımızın, çalışanlarımızın, sporcularımızın, Türk spor kamuoyunun ve tüm halkımızın Kurban Bayramını tebrik eder, birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, başarılarla perçinlenen, mutlu ve huzurlu nice bayramlara diliyorum'' ifadelerini kullandı.

“şiddet son bulmalı"

Kahramanlı, Türk futbolunun, son şiddet olayları ile onarılması mümkün görülmeyen bir yara daha aldığını söyledi. Sporun centilmence rekabetten ve eğlence olmaktan çıkıp adeta savaşa dönüştüğünü savunan Kahramanlı, sporda şiddetin son bulmasını istedi.

Kahramanlı, "Spor, sadece spor olarak görülmelidir. Centilmenlik ve karşılıklı olarak birbirine sevgi, saygı ön planda olmalıdır. Toplum olarak buna ihtiyacımız var. Spor alanlarında şiddetin son bulması lazım. Ancak olması gereken, galibiyetlerin mütevazı bir sevinç, mağlubiyetlerinse olgunlukla karşılanmasıdır. Maçları centilmence izlemekten zevk alan milyonlarca insan arasında çirkin eylemlerde bulunanlar tüm sporseverleri üzmektedir. Sporun asıl amacı, centilmence mücadele ve insanları birbirleriyle kardeşçe kaynaştırmaktır” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2013, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER