Akkurt Mersin'lilerin Bayramını Kutladı

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Akkurt,“Bayramlar bizim birlik ve beraberliğimizin manevi ortamlarıdır” dedi.

Akkurt Mersin'lilerin Bayramını Kutladı
Ahmet Akkurt, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Mesajında,bayramlarda dargınlıkları,kırgınlıkları,kin ve öfkelerin unutulması,hoşgörü ve sevginin her koşulda egemen olması gerektiğini söyledi.
Birlik, beraberlik ve toplumsal yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı,duygu ve sevinçlerin paylaşıldığı Kurban Bayramı’na bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Akkurt, şöyle konuştu:
“Bayramlar sevgi, hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en kuvvetli olduğu günlerdir. Bayramlarda yaşadığımız güzel duyguların, sadece bugünlerle sınırlı kalmaması gerekiyor. Hayatımızın her döneminde aynı halis niyet ve düşüncelere bağlı olarak, ilişkilerimizi sürdürmeliyiz. Unutmamalıyız ki sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız daha da artacak. Bu duygu ve düşüncelerle Mersinlilerin ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, tüm Mersin halkının huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum”

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2013, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER