Yıldırım’ın pankreas iltihabı nedeniyle hastaneye yattığını ifade eden Erkan, “Pankras değerleri yüksek, iç kulaktan ya da beyinden kaynaklanan denge sorunu var” dedi. Aziz Yıldırım’ın avukatı Dede, “Aziz Yıldırım cezaevinde yaşamını devam ettirebilir mi? Ölüm riski ne kadar?” diye sorması üzerine doktor Erkan, “Pankreas intihabı değerleri yüksek olan kişi hastane de olmalı. Bu ölümcül bir hastalık zaten. Hastane dışında kalmaması gerekir. Ölüm riski altındadır. Aziz Yıldırım’ın cezaevinde pazartesiden cumaya kadar yüzde 20 ölüm riski bulunmaktadır” diye cevap verdi.
Şike davasında tanık sıfatıyla ifade veren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın doktoru Mustafa Serdar Erkan, “Yıldırım ölüm riski altındadır” dedi.
Şike davasında tanık sıfatıyla ifade veren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın doktoru Mustafa Serdar Erkan, “Yıldırım ölüm riski altındadır” dedi.
YORUM EKLE
1
Engelliler başarılarını Vali Güzeloğlu ile paylaştı
2
Mersin ve Adana birlikte büyüyecek
3
Akdeniz belediyesi metruk binaları yıkmaya devam...
4
İşte Türkiye Güzeli...
5
Vatandaşı bekleyen büyük tehlike !
6
16'sında hayatı karardı,
7
Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç Mersin'de
8
Bakan Kılıç: 2013 Akdeniz Oyunları Türkiye Için...
9
"azınlık" Tarsus'ta
10
Üniversite Öğrencisi Kız Korsesine Sakladığı...
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
GÜNEŞ
ÖĞLE
İKİNDİ
AKŞAM
YATSI
SIRADAKİ HABER