Akşam yemekleri 20 Tl'ye indi

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Gazeteci-Yazar Abbas Güçlü ile birlikte Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversite öğrencileriyle buluştu.

Akşam yemekleri 20 Tl'ye indi

Yenişehir Belediyesi Misafirhanesi ve Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu’nda konaklayan üniversite öğrencileri “Yaza Veda Partisi”nde gönüllerince eğlendi. Usta Gazeteci Abbas Güçlü’nün de katıldığı etkinlikte üniversite öğrencileri Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e talep ve önerilerini de iletti. Öğrencilerin taleplerini tek tek dinleyip not alan Başkan Özyiğit, " Enerjinizle, umudunuzla iyi ki varsınız gençler, her koşulda daima yanınızdayız. Sizlere daha iyi bir eğitim yaşamı sunmak için ne gerekiyorsa yapacağız. " dedi.

Başkan Abdullah Özyiğit ulaşım konusu ile ilgili olarak öğrencileri ana arterlere taşıma noktasında çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek kısa sürede bu sorunu ortadan kaldıracaklarını kaydetti. 

Akşam yemeklerinde indirim Yurt ve misafirhanede akşam yemek ücretlerinin ise 35 TL’den 20 TL’ye indirileceğinin müjdesini veren Başkan Özyiğit, “Geçen yıl olduğu gibi 1 ay ücretsiz yemek ikramımız da olacak . Bütün hesabımızı sürdürülebilir hizmetler olmasından yana yapıyoruz. Aile gelirinize fazla yük olmamanızı sağlamak adına elimizden geleni yapacağız.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER