Hentbol Erkekler Süper Ligi

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Mersin Hentbol Takımı, üst sıralardan kopmamak istiyor. Mersin Hentbol Takımı Sportif Direktörü Osman Özoğlu, Trabzonspor beraberliğini unuttuklarını ifade ederek, "Artık önümüzde İstanbul Yeditepespor maçı var. Bu maçı alarak, üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz" dedi.

Hentbol Erkekler Süper Ligi
Geçtiğimiz hafta sonu evinde Trabzonspor ile 30-30 berabere kalan Mersin Hentbol Takımı, ligdeki ilk beraberliğini aldı. Ligde oynadığı 20 maçın 11'inden galip, 8'inden ise mağlup ayrılan Mersin ekibi, topladığı 23 puanla 5. sırada yer alıyor. Bugün deplasmanda İstanbul Yeditepe ile karşılaşacak olan Güney ekibi, bu maçı kazanıp üst sıralardaki yerini korumanın planlarını yapıyor.

Trabzonspor ile İstanbul Yeditepespor maçlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Mersin Hentbol Takımı Sportif Direktörü Osman Özoğlu, Trabzonspor maçında şansız bir şekilde berabere kaldıklarını belirterek, "Trabzonspor maçında çok iyi top oynadık ve iyi mücadele ettik. İlk yarı öndeydik. İkinci yarıda ilk 15 dakika iyi oyunumuzu sürdürdük ve hep öndeydik. 29-19 öndeyken kaptanımız Nihat'ın omzu çıktı ve oyun uzun bir süre durdu. Oyunun durması ve sakatlık bizim konsantrasyonumuzu bozdu. Bu dakikadan sonra oyundan bir anda uzaklaştık. Son 12-13 dakikada rakip üst üste bulduğu sayılarla beraberliği yakaladı. 1 puan da bizim için önemliydi ama yenseydik Trabzonspor ile puanları eşitleyecektik. Ancak yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

Özoğlu, İstanbul Yeditepespor maçıyla ilgili de, "Bizim için önemli ve zor bir maç olacak. Çünkü rakibimiz ligde kalmaya çalışıyor ve artık son mücadelelerini veriyorlar. Bizde bir şansızlık mı, nazar mı anlamadım ama çok sakatımız var. Ozan sakatlandı, sezonu kapattı. Nihat kaptanımızın omzu çıktı, sezonu kapattı. Oleg, Trabzonspor maçında dizinden sakatlandı ve şu anda yürüyemiyor. Sasa, Trabzonspor maçında kırmızı kart gördü oynayıp oynamayacağı bugün belli olacak. Yani bütün şanssızlıklarımızla Yeditepespor maçına çıkacağız. Ancak bütün bu olumsuzluklara rağmen deplasmanda elimizde var olan kadro ile en iyi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. İstanbul'dan Mersin'e puanlarla dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2014, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER