"Lüküs Hayat" Müzikaline Bilet Bulunamıyor

Mersin Devlet Opera ve Balesi’nin (MDOB) sanatseverlerle buluşturduğu “Lüküs Hayat” müzikalinin son temsili de kapalı gişe oynadı.

MDOB’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, tüm zamanların en beğenilen eseri olma özelliğini taşıyan “Lüküs Hayat” müzikali, Mersin Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde bir kez daha sanatseverlerle buluştu. Biletleri günler öncesinden tükenen eserin 25 Şubat akşamı gerçekleştirilen temsili de kapalı gişe oynadı. 

MDOB’un Haldun Dormen rejisiyle sahneye taşıdığı, Cemal Reşit Rey’in bestelediği “Lüküs Hayat” müzikalini Şef Aytug Ülgen yönetiyor. Librettosunu Ekrem Reşit Rey’in yazdığı 2 perdelik eserin eserin dekor tasarımı Seyhan Atamer’e, kostüm tasarımı Nursun Ünlü’ye, ışık tasarımı Tarı Deniz’e, koreografisi Serbülent Biçer’e ait. Eserin reji asistanı ise Süleyman Tekin. Eserde başlıca rolleri, Korhan Dinçer, Neslihan Ulaş, Ayşegül Devrim Serdar, Deniz Karausta, Gökçen Büyükaslan, Yusuf Ziya Büyükaslan, Mehmet Erkoç, Melahat Yavuz, Tolga Erden, Seda Yörenç Sönmez, Ufuk Kasar, Gülden Vurandemir, Hasan Berk, Alpay Noyan Özbay, Nihan Evren, Ayşin Alev Lal, Erdem Özdemir ve Levent Yetkin paylaşıyor.

Eserin Mart ayı temsili 22 Mart 2014 Cuma günü Mersin Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde gerçekleştirilecek.
Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2014, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER