MERSİN’DE ELEKTRİK KESİNTİSİ

6 MAYIS PAZAR GÜNÜ BAZI MAHALLE, KÖY VE BELDELERDE ELEKTRİK KESİNTİSİ UYGULANACAK

MERSİN’DE ELEKTRİK KESİNTİSİ


MERSİN (İHA) - Mersin’de 6 Mayıs Pazar günü bazı mahalleler, köyler ve beldelerde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.
Toroslar EDAŞ Mersin İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, pazar günü tesis müdürlüğü bakım çalışmaları nedeniyle Büyükşehir ve merkez Yenişehir ilçesi Palmiye, Pirireis, Cumhuriyet, Hürriyet, Bahçelievler, Gazi, Güvenevler, Deniz, Menteş, 50. Yıl, Barbaros, Eğricam, Akkent, Batıkent, Dumlupınar, Afetevler, Gökçebelen, Çiftlik, Kale mahalleleri ile GMK Bulvarı, İsmet İnönü Bulvar, Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı, İstemihan Talay Bulvarı, Silifke Caddesi, 13., 15., 17. Caddeler, Edip Buran Spor Salonu, DSİ, Köy Hizmetleri, Mersin Üniversitesi ve civarlarında 08.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisini uygulanacak.
Merkez Mezitli İlçesin’de ise Atatürk, Fatih, Yeni Mahalle, Merkez, Viranşehir, Menderes, Kuyuluk Mahalleri ve Bozön, Karahacılı, Turunçlu, Cemilli, Çevlik, Takanlı, Pelitkoyağı, Tol, Kuzucubelen, Kuzucu, Doğançay, Sarılar, Kocayer, Zeybekler, Demirışık, Akarca Köyleri ile Fındıkpınarı ve Tepeköy beldelerine 07.00-17.00 saatleri arasında enerji verilmeyecek.
Merkez Toroslar İlçesin’de de Yüksekoluk Köyü’nde EDAŞ Tesis Müdürlüğü’nün yapacağı çalışmalar nedeniyle 07.00-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER