HALUK LEVENT, MEÜ ŞENLİĞİNDE COŞTURDU

Mersin Üniversitesi (MEÜ) 18. Kültür ve Spor Şenliği’nin kapanış konserini Haluk Levent verdi.

HALUK LEVENT, MEÜ ŞENLİĞİNDE COŞTURDU

 Üniversiteli gençler, Haluk Levent ile coştu.
MEÜ Kültür ve Spor Şenliği kapsamında ünlü sanatçı Haluk Levent, üniversite gençliği ile buluştu. Çiftlikköy Kampüsü Vadi Spor Kompleksi'nde gerçekleşen konserde, 2 saat boyunca MEÜ öğrencilerini coşturan rock sanatçısı Haluk Levent söylediği birbirinden güzel şarkılar ile Mersin’lilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Konser öncesinde kısa bir konuşma yapan Haluk Levent, Yüksek Öğretim Kurulu’nu (YÖK) eleştirdiği için MEÜ’ye uzun yıllardır konsere gelmediğini belirterek, “Mersin Üniversitesi'nden ilk teklif geldiğinde inanmadım. Her yerde konser vereceğime inanırdım ama Mersin’de konser vereceğime inanmazdım. Çünkü yaklaşık 8-9 yıl boyunca YÖK'ü eleştirdiğim için MEÜ rektörü beni Mersin’e davet etmiyordu” dedi.
Yaklaşık 9 yıl sonra MEÜ’de konser verdiği için mutlu olduğunu söyleyen Levent, “Teklif ilk geldiğinde organizatöre ‘Emin misin, rektör beyle görüştün mü? diye sordum. O da bana ‘Rektörlüğün bu konseri istediğini’ söyledi. Bu konser için rektörlüğe teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmasının ardından birbirinden güzel, çok sevilen şarkılarını seslendiren Haluk Levent’e, konseri boyunca alanı dolduran binlerce kişi de eşlik etti. Konser sonunda MEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksel Özdemir, Haluk Levent'e günün anısına plaket verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER