Vurdu kaçtı ama...

Karşıya geçmeye çalışan kişiyi öldüren sürücü 1 saat sonra yakalandı

Vurdu kaçtı ama...
Ankara'da, yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişi, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan sürücü ise polis ekiplerinin başlattığı çalışmayla kazadan 1 saat sonra yakalandı.
Kaza, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Jandarma Kavşağı'nda gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Sincan'dan Ulus istikametine gitmekte olan bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Haki Kılıçgün'e (50) çarptı. Kılıçgün, çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklendi. Kazayı gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerini bildirdi. Olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik önlemleri alırken; sağlık ekipleri Kılıçgün'ün yaşamını yitirdiğini tespit etti. Kılıçgün'ün cenazesi yapılan incelemelerin ardından adli tıp morguna kaldırıldı.
Öte yandan, Kılıçgün'e çarpan sürücü, beyaz Şahin marka olduğu öğrenilen aracıyla kazanın ardından olay yerinden hızla uzaklaştı. Sürücü, polis ekiplerinin başlattığı çalışmayla kazadan yaklaşık 1 saat sonra yakalandı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER