Uyuşturucu İle Mücadele Standı

Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Mersin 9. Uluslararası Tarım Fuarı’ nda stant açarak, katılımcılara uyuşturucu ve uyuşturucu ile mücadelede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Uyuşturucu İle Mücadele Standı
CNR EXPO Yenişehir Fuar Merkezi'ndeki fuarda kurulan standı ziyaret eden Mersin Vali Yardımcısı Ayhan Bayhan, uyuşturucu ile mücadelenin, bir çok şekli ile yürütülmesi gereken önemli bir konu olduğunu söyledi.


Mersin İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar ise sosyal sorumluluklarının gereği olarak açtıkları bu stantta, madde kullanımı ve zararlarına dikkat çekmeyi hedeflediklerini belirtti. Bahar, burada özellikle gençleri uyuşturucudan uzak tutmak adına kamuoyunun bilgilendirilmesinin amaçlandığını dile getirerek, bu kapsamda çeşitli materyallerin dağıtılmasının yanı sıra halkın merak ettiği sorulara da yanıt verildiğini söyledi. Bahar, bu kapsamda vatandaşların uyuşturucu ile ilgili her hangi bir problem yaşamaları halinde rahatlıkla Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek destek alabileceklerini sözlerine ekledi.

Kom Şube Müdürü Volkan İmişçi de KOM Şube Müdürlüğü tarafından kurulan stantta, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen başta 'Yenigün Projesi' olmak üzere bir çok proje konusunda bilgiler verildiğini, yenilenen web sitesi tanıtımının yapılarak halkımızla daha çabuk iletişim kurulabileceğini, ayrıca vatandaşlara, üzerilerinde 'madde kullanımına hayır' sloganı bulunan bağımlılık yapıcı maddeler ile mücadele rehberi, kapaklı klasör dosya, bloknot not defteri, sticker, anahtarlık, kalem ve araç kokusu dağıtılarak halkımızı bilinçlendirmeyi amaçladıklarını söylediler
Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER