Jandarmadan Büyük Operasyon

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, özellikle öğrenci ve gençlere uyuşturucu sattıkları iddia edilen kişilere yönelik düzenlediği operasyonda 14 kişiyi gözaltına aldı. Sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen 14 kişiden 10'u tutuklanırken, 4 kişi de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Jandarmadan Büyük Operasyon
Mersin Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, jandarma ekipleri Gülnar ilçesinde lise ve yüksek okullarda öğrenim gören öğrenci ve gençleri uyuşturucu madde kullanımına alıştırmaya çalışan ve bu bölgede uyuşturucu madde ticareti yapıldığına dair ihbarların üzerine harekete geçti.

Yapılan araştırmalar sonunda şahısların Mersin merkez ve Silifke ilçesinde temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Gülnar ilçe merkezinde, okullarda ve çevre köylerde piyasaya sürerek genç nüfusu zehirledikleri tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler merkez Toroslar ile Silifke ve Gülnar'da 12 adrese eşzamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda, 14 şüpheli yüklü miktarda esrar ile beraber yakalandı. Şüphelilerin esrarı 5-10 gramlık fişek diye adlandırılan paketler haline getirerek sattıkları belirlendi. Adliyeye sevk edilen 14 şüpheliden 10’u tutuklanarak Silifke E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi, 4 kişi de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER