Torunlarını taciz etti

Ankara’da işçi emeklisi 67 yaşındaki O.Ç.’nin 15 ve 17 yaşındaki iki torunu, dedelerinin kendilerine cinsel saldırı ve tacizde bulunduğunu iddia etti. Gözaltına alınan O.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Torunlarını taciz etti

Almanya’da çalıştığı fabrikadan emekli olduktan sonra Türkiye’ye kesin dönüş yapan O.Ç., Ankara’da çocuklarının evine yakın bir bölgede ev tutarak burada yaşamaya başladı. O.Ç. burada zaman zaman çocuklarının evlerine ziyarete gitti. İddiaya göre, O.Ç. bu ziyaretleri sırasında oğlu ve gelininin evde olmadığı zamanlarda lise öğrencisi olan 15 yaşındaki torununa cinsel saldırı ve tacizde bulunmaya başladı. O.Ç., genç kızı yaptıklarını anne ve babasına anlatmaması için tehdit etti.

Ağlayarak anlattı
O.Ç. aynı semtte yaşayan kızının evine de ziyarete gitmeye başladı. O.Ç. burada da üniversiteye hazırlanan 17 yaşındaki torununa da kızı ve damadının olmadığı zamanlarda cinsel saldırı ve tacizde bulundu. O.Ç. yine genç kızı yaptıklarını anne ve babasına anlatmamasını söyledi. Ancak genç kız yaşadıklarını anne ve babasına ağlayarak anlattı. Bunun üzerine şoka uğrayan anne-baba polise şikâyette bulundu.

O.Ç.’nin evine giden polis ekipleri, dedeyi evinde bulamadı. O.Ç.’nin son saldırı ve taciz olayının ardından bir süre sonra Almanya’ya gittiği belirlendi. Olayın duyulmasının ardından 15 yaşındaki diğer torun da dedesinin kendisine yaptıklarını ailesine anlattı. Bunun üzerine O.Ç.’nin diğer çoçuğu da babasından şikâyetçi oldu. Esenboğa Havalimanı’ndan Türkiye’ye girmeye çalışan O.Ç. gözaltına alındı.

O.Ç., tutuksuz yargılanması koşuluyla serbest bırakıldı. 2 toruna sosyal hizmet uzmanları, ve psikologlar tarafından psikolojik destek veriliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER