Mersin İl Özel İdaresi 2012 Yatırım Bütçesi Açıklandı

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Muharrem Şimşek, Mersin İl Özel İdaresi’nin 2012 yatırım bütçesinin 40 milyon 594 bin 300 TL olduğunu açıkladı.

Mersin İl Özel İdaresi 2012 Yatırım Bütçesi Açıklandı

MHP Mersin İl Başkanlığı’nda Mersin İl Özel İdaresi’nin yatırım bütçesi ile ilgili basın açıklaması yapan MHP İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Muharrem Şimşek, CHP-MHP koalisyonundan oluşan Mersin İl Genel Meclisi’nin ortak kararı doğrultusunda belirlenen 2012 Özel İdare yatırım bütçesini açıkladı. Şimşek, 2012 İl Özel İdare bütçesinde 28 milyon 407 bin 300 TL, Köy-Des programı kapsamında 7 milyon 187 bin TL ve Maliye Bakanlığı’ndan 5 milyon TL olmak üzere toplamda 40 milyon 594 bin 300 TL yatırım bütçenin oluştuğunu söyledi. Şimşek, bu paranın yaklaşık 500 köyün yol, içme suyu, sulama suyu ve kilit parke taşı çalışmalarında kullanılacağını belirtti.

Mersin İl Özel İdaresi'nin yatırım bütçesinin yanlış yapıldığına yönelik basında çıkan haberleri de kesin bir dille yalanlayan Şimşek, “Bazı gazetelerde İl Özel İdaresinin 2012 yatırım bütçesinin yanlış yapıldığı yönünde haberler yer almaktaydı. Bu kesinlikle gerçekliği yansıtmamaktadır. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak o paraların yetim hakkı olduğunu iyi biliyoruz. Yetim hakkının, milletin parasının tek kör kuruşunun vebalinin olduğunu biliyoruz. Bu inanç ve düşünceyle hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.

MHP’nin ilkesi, ülküsü, ideali ve iddiası olan bir parti olduğunu savunan Şimşek, günlük politikaların yanında, devletin ve milletin bekası, maddi ve manevi alanda kalkınması ve gelişmesi için asırlık projeleri olan bir siyasi parti olduğunu da sözlerine ekledi.

MHP'nin hayatında aldatma, kandırma, yalan ve istismar üzerine hiçbir zaman siyaset yapmadığının altını çizen Şimşek, sözlerini şöyle sürdürdü: “MHP koltuk uğruna kimliğini, kişiliğini ve gömleğini hiçbir zaman değiştirmemiş, bundan sonrada değiştirmeyecektir. İktidara gelebilmek için bölücü mihraklarla, soyguncu, talancı zihniyetlerle ve emperyalist küresel güçlerle gizli ittifaklar içinde olmamış, bundan sonrada olmayacaktır.”

MHP’nin eksiklerinin olabileceğini belirten Şimşek, ancak hiçbir zaman samimiyetsiz olmadıklarını, bu güne kadar halka kendilerini, fikirlerini, idealarını ve iddialarını iyi anlatmamış olabileceklerini, önümüzdeki dönemde ise daha çok çalışıp kendilerini daha iyi anlatıp, iktidara geleceklerini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER