Dişi Şeytanlar İş Başında

Mersin İdman Yurdu’nun bayan taraftar grubu olan ‘Dişi Şeytanlar’ dans gösterisi ve müzik dinletisinden oluşan bir gece düzenleyerek Mersin İdman Yurdu Derneği’nin bakım ve onarımına katkı sağladılar.

Dişi Şeytanlar İş Başında

 
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen geceye Akdeniz Belediye Başkan Danışmanı Bedrettin Gündeş, Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Güner, Şeytanlar Grubu liderleri Bünyamin Kıt ile Aydın Demirci, işadamları ve çok sayıda Şeytanlar Grubu üyesi katıldı. Ayrıca, etkinlikte merkez Akdeniz İlçe sınırlarında bulunan Güneş İlköğretim Okulu 4-E sınıfı öğrencileri de yer aldı. Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Güner’in, öğrencilerle yakından ilgilenerek, uzun süre sohbet edip, fotoğraf çektirmesi ise dikkatlerden kaçmadı.
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan ‘Dişi Şeytanlar’ grup lideri Gülşah Filik, bu etkinlikle bayanların her yerde olduğunu göstermeye çalışacaklarını söyledi. Kamuoyunda, tribünlerdeki insanların serseri olduğu düşüncesinin var olduğunu belirten Filik, “Biz böyle bir etkinlik yapıp bizim serseri olmadığımızı, sanattan gelen bir insanın da spora ilgi duyabileceğini göstermek istedik. Ayrıca bu etkinliğin bütün gelirini derneğin yenileme çalışmasında kullanılacağız” dedi.
Bu gecenin düzenlenmesinden dolayı mutlu olduğu ifade eden Filik, “Maç öncesi pankartlara, formalara ve kalbimize bir tek şey yazıyoruz o da ‘Aşksın sen aşk’. Biz dişi şeytanlar karşılıksız sevdik bu güzel şehrin güzel takımı olan Mersin İdman Yurdu’nu” ifadelerini kullandı.
Şeytanlar Grubu tribün liderlerinden Bünyamin Kıt ise bayan taraftarların hiç kimseden destek almadan, kendi başlarına, kendi becerileriyle bu geceyi hazırladıklarını, bundan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.
Konuşmaların ardından ‘Dişi Şeytanlar’ tarafından hazırlanan ‘Roman’, ‘Latin’ ve ‘Salsa’ dans gösterileri sunuldu. Yaklaşık iki saat süren gecede izleyenler göstericileri sık sık alkışlarken, gösteri aralarında da Mersin İdman Yurdu lehine tezahüratlar yaptılar.
Etkinlik sonunda Şeytanlar Grubu, Mersin İdman Yurdu’na ve kendilerine destek olan Bedrettin Gündeş ile Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Güner ve işadamlarına plaket verdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER