Taşburger!

Hamburgerden çıkan taş için, restoran müdürüne 1 yıl hapis istendi...

Taşburger!

Uluslar arası bir fastfood zincirinin İstanbul Fatih'te bulunan şubesine gidip hamburger menü sipariş eden Ali Doğan Akayoğlu, yemeğini yerken dişine sert bir cismin geldiğini fark etti. Sol üst azı dişi kıran cismin taş olduğunu gören Akayoğlu, soluğu savcılıkta aldı.Restoran müdürü K.K. hakkında 'taksirle yaralanmaya neden olma' suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İstanbul Üniversitesi öğrencisi Ali Doğan Akayoğlu(25), geçtiğimiz 24 Mayıs günü saat 21:30 sıralarında 6 arkadaşı ile birlikte dünya çapında faaliyet gösteren bir fastfood zincirinin Fatih Vatan Caddesi üzerinde bulunan şubesine gitti. Burada bir hamburger menü sipariş etti. Akayoğlu, hamburgeri ısırmasıyla bir anda dişine bir şeyin takıldığını fark etti. Ağzına sert bir cisim geldğini ve dişinin kırıldığını fark eden Akayoğlu, restoran yetkililerine derdini anlatsa da bir sonuç alamadı. Arkadaşlarıyla birlikte hastaneye gitti.

"NOHUT BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR TAŞ"
Akayoğlu'nun sol üst azı dişi kırıldığı tespit edilerek. 'basit tıbbi müdahale giderilebilecek şekilde' yaralandığına dair bir rapor hazırlandı. Raporu alan genç, savcılığa başvurdu. Akayoğlu ifadesinde "Yemeğe başladığım an nohut büyüklüğünde bir taş dişime denk gelip üst azı dişimi kırdı. Bilmeden yuttum. Dişimi ağzımdan çıkarıp, yetkilisine götürdüm. Ancak ne dedim ise beni dikkate almadı" dedi.

1 YILA KADAR HAPİS İSTENDİ
İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında restoranın müdürü K.K.'nın ifadesine başvuruldu. K.K., olay saatinde restoranda olmadığını, müşterinin iddiası doğruysa da olayda herhangi bir kastın söz konusu bulunmadığını, bugüne kadar menülerinden bu şekilde bir şikayet alınmadığını söyledi. Savcılık soruşturma sonunda restoran müdürü K.K. hakkında 'taksirle yaralamaya neden olma' suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER