"Melo elleriyle bana..."

SB Elazığ'ın kader penaltısını kullanan Göksu Türkdoğan konuştu..

CRİS, BİLİCA GİBİ PENALTI NOKTASINI EŞELEDİ!’
Kullandığı penaltı vuruşunda GalatasarayFelipe Melo’yu geçemeyen SB Elazığsporlu Göksu Türkdoğan, “Hayatımda ilk kez penaltı kaçırdım. Bugüne kadar kullandığım 20 penaltı vuruşunu da gole çevirdim. Melo’yu kutlamak gerekir. Topa çok iyi uzandı. Gerçek bir kaleci gibi kurtardı. Bu kadar iyi uçacağını hiç tahmin edemedim. Müthiş bir refleks gösterdi. Penaltı vuruşu öncesi Cris, tıpkı Bilica gibi beyaz noktayı eşeledi. Derin bir çukur oluşmadı ama yine de bir şeyler yaptı. Yarın penaltı olsa topun başına yine ben geçerim. Özgüvenimi kaybetmedim. Kendimden ziyade, takım arkadaşlarım ve camiamız adına çok üzüldüm” dedi.

‘ELLERİYLE BANA GÖZLERİNİ GÖSTERDİ’
Çok soğukkanlı bir yapıya sahip olduğunu vurgulayan Göksu, “Topun başına geçtiğimde Melo ile göz göze geldik. Melo, sağ elinin iki parmağını kendi gözüne doğru uzattı ve ‘Seni görüyorum. Nereye atacağını biliyorum’ anlamında bir mesaj verdi. Ben de kendimden emin bir şekilde göz kırptım. Sağ gözümü kırptım. Yani ben de ‘kurtaramazsın’ anlamında bir mesaj verdim. Topun başına ağır ağır gittim ve Melo’nun bir köşeye gitmesini bekledim. Tarzım gereği kalecilerin bir köşeye gitmesini beklerim. Ama Melo çok akıllı davrandı ve bir köşeye gitmedi. Bunun üzerine daha önce düşündüğüm gibi sağ tarafına vurdum” dedi.

‘ZATEN 3 YILDIR HEP BEN ATIYORDUM’
Kötü bir vuruş yapmadığını da vurgulayan Göksu, şöyle devam etti: “Bu penaltıda benim kötü vuruşum değil, Melo’nun iyi kurtarışı ön plana çıktı. Çok rahattım, üzerimde hiçbir stres yoktu. Takımımızda zaten 3 yıldır penaltıları ben kullanıyorum. Bugüne kadar oynadığım her takımda da ben kullandım. Muslera sakatlanıp kırmızı kart görünce oyun 10 dakika kadar durdu. Haliyle hepimizde bir soğuma oldu. Tabii bunları mazeret olsun diye söylemiyorum. Vuruş öncesi Melo, yarım metre, hatta bir metre falan öne çıktı. Kaçırmayı ben de istemezdim. Takım arkadaşlarım başta olmak üzere camiamızdan en ufak bir tepki gelmedim”
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER