"Kaldırım taşına neden bastın" cinayeti

İstanbul'un göbeğinde akıllara durgunluk veren bir olay...


Küçükçekmece'de otomobilinin içinde kimliği belirsiz 2 kişi tarafından öldürülen Abdülmutalip Kelat'ın, erkek kardeşi Eyüp Kelat'ın 4 ay önce "Kaldırım taşına neden bastın" tartışması sonucu çıkan kavgada öldürdüğü Fesih Şahin'in 2 ağabeyi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği ve Cinayet Büro Amirliği dedektifleri U.Ş ve T.Ş isimli iki kardeşi yakalamak için çalışma başlattı.

Küçükçekmece İkitelli Caddesi'nde Pazar günü bir büfeden alışveriş yaptıktan sonra otomobiline binen 32 yaşındaki Abdülmutalip Kelat, bir otomobilden inen 2 kişi tarafından kurşun yağmuruna tutularak, öldürüldü. Kimliği belirsiz zanlılar cinayeti işledikten sonda 06 plakalı bir otomlobil ile hızla olay yerinden uzaklaştı.

KARDEŞİ CİNAYET İŞLEMİŞ

Cinayetin ardından kapsamlı araştırma başlatan Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, vücudunda ve kafasından vurularak öldürülen Abdülmutalip Kelat'ın erkek kardeşi Eyüp Kelat'ın, geçtiğimiz Temmuz ayında Zeytinburnu'nda bir cinayet suçuna karışarak cezaevine girdiğin belirledi. Asayiş Büro ve Cinayet Büro dedektifleri, Zeytinburnu'nda işlenen cinayette öldürülen Fesih Şahin'in ailesini incelemeye aldı.

KAN DAVASI ÇIKTI

Polis,kamera kayıtları ve delillerden yola çıkarak yaptığı incelemede, cinayetin zanlılarının 4 Temmuz'da Zeytinburnu'nda kaldırım taşı döşeyen taşeron firması işçilerinin öldürdüğü Fesih Şahin'in kardeşleri U.Ş. ve T.Ş. olduğunu tespit etti. Polis zanlılardan U.Ş.'nin kardeşinin öldüğü sokak kavgasında darp edilerek bacağının kırıldığını belirledi. İki kardeşin cinayetin ardından Eyüp Kelat'ın ağabeyini takibe alarak Pazar günü otomobilinin içinde öldürdükleri belirlendi. Zeytinburnu'nda 4 ay önce öldürülen Fesih Şahin'in eşinin 4 aylık hamile olduğu ve olayın çıkış nedeninin kaldırım taşı döşeyen işçilerin, şahin kardeşlere "taşa basmayın" demesiyle başladığı ortaya çıkmıştı. Cinayet anı mobese kameralarını yansımıştı. Küçükçekmece Asayiş Büro ve Cinayet Büro dedektifleri U.Ş ve T.Ş.'yi yakalamak için çalışma başlattı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER