Seyyar Kuaför Randevulara yetişemiyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen “Mobil Kuaför” hizmeti, kırsalda yer alan vatandaşlara ulaşmayı sürdürüyor. Kent genelinde program dahilinde belli bir rota çizen Mobil Kuaför’den, bugüne kadar binlerce vatandaş faydalandı.

Seyyar Kuaför Randevulara yetişemiyor

“Yar Saçların Lüle Lüle” sloganıyla yol alan Mobil Kuaför aracı, Tarsus’a bağlı kırsal mahallelerden Çiriştepe’ye de uğradı.

 

Berber ve kuaför bulunmayan yerleşim yerleri seçiliyor

 Kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı bölümleri bulunan araçta, Büyükşehir’in usta berber ve kuaförleri, her yaş grubundan kadın veya erkeğin saç kesimlerini gerçekleştiriyor.

 

Saç kesiminin yanı sıra, vatandaşların talepleri doğrultusunda saç boyası, tıraş, cilt bakımı, el ve ayak tırnak bakımı yapılan Mobil Kuaför araçları, berber veya kuaför olmayan yerleşim yerlerinde verdiği hizmetle, maddi yönden de vatandaşları büyük bir yükten kurtarıyor.

 

Vatandaşların ayağına kadar giderek hizmet veren Mobil Kuaför aracı, Tarsus’a bağlı Çiriştepe Mahallesi’nde de ilgi gördü. Bugüne kadar kent genelinde birçok kırsal mahalleye giden ve hijyen kurallarına azami özen gösterilerek işlemlerin yapıldığı Mobil Kuaför aracının hizmetlerinden faydalanan vatandaşlara, ayrıca temizlik kitleri de hediye ediliyor.

 

Muhtar Can: “Vatandaş için bu hizmet çok iyi oldu”

 

Çiriştepe Mahallesi Muhtarı Yaşar Can, Büyükşehir’in berber ve kuaför hizmetinden memnun olduklarını söyleyerek, “Köyümüze gelen kadın ve erkek kuaförü için, Başkanımıza çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız Başkanım. Köyümüz kırsal alanda olduğu için berber yok. En yakın yere gidip gelmek de vatandaş için zor oluyor. Bu hizmet çok iyi oldu” dedi.

 

“Hizmet ayağımıza kadar geldi”

Çiriştepeli kadınlardan Meryem Can ise, ayaklarına kadar gelen kuaför hizmetini güzel bulduğunu belirterek, “Hizmet güzel, teşekkür ederiz. Kuaför hizmeti için Tarsus’a gidip geliyorduk. Şimdi ayağımıza kadar geldi, daha iyi oldu. Teşekkür ederiz Başkanımıza” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER