Sahte Diş Doktoru Kıskıvrak Yakalandı

Cimere'e gelen bir ihbarı değerlendiren Mersin Polis Ekipleri, Akbelen Mahallesinde Baskın yaptıkaları adreste, sahte dişhekimini olay yerinden kaçtıktan sonra, saklandığı berber dükkanında yakaladı.

Sahte Diş Doktoru Kıskıvrak Yakalandı

 Olay ile ilgi Mersin Emniyet müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada edinilien bilgiye göre, CİMER’ e yapılan ihbarla ilgili Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizin araştırması neticesinde Toroslar İlçesi Akbelen Mahallesi’nde merdiven altı muayenede sahte diş hekimliği yapıldığı ve insanlara yanlış tedavi uygulanarak mağduriyetlere neden olunduğunun tespit edilmesi üzerine işyerine baskın yapılmış, kendisini diş doktoru olarak tanıtan şahıs işyerinden kaçarak saklandığı berberde yakalanmıştır. denildi.

    Açıklamanın devamında; Muayene için gelen insanları da binanın çatısına sakladığı anlaşılmıştır. İşyerinde yapılan kontrolde diş muayenesi için gerekli malzemeler olduğu tespit edilmiş, tedavi sırasında kullanılan malzemelerin tekrardan kullanılmak üzere saklandığı tespit edilmiştir. Yapılan detaylı arama sonucunda işyeri mühürlenmiş olup Cumhuriyet Savcısından alınan karar doğrultusunda şahıs hakkında gerekli adli işlem yapılmıştır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER