Hesabında 500 bin TL'yi görünce Karakola koştu

Hebına gelen 500 bin TL'yi görünce karakolun yolunu tutan vatandaş, asayiş ekiplerinin olayı incelemesi sonucunda, paranın sahibine ulaştı.

Hesabında 500 bin TL'yi görünce Karakola koştu

Mesin bir vatandaşın hesabına gelen yüksek miktarda (500.000. TL.) parayı görünce hemen Mersin asayiş büro amirliğine ihbarda bulunda, Polis ekiplerinin hesap hareketlerini inceledikten sonra konun aslı anlaşıldı.

Mersin Aşayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık büro amirliğine gelen bir ihbarı değerlendirmesi sonucunda, bir vatandaşın banka hesabına gelen yüklü miktardaki paranın izini sürerek bir dolandırıcılık mağdurunu kurtardı. 

İhbarda bulunan S.T. isimli şahsın banka hesabona bir başka ilde ikamet eden E.S isimli şahsa ait olduğunui bu şahsın dolandırılmak amacıyla banka hesabında bulunan paranın S.T. isim şahsın banka kartına gönderilmesi ile başlayan dolandırıcılık olayında dikkatli vatandaşın ihbarı üzerine polis ekipleri titiz bir çalışma sonrasında Ü.S isimli şahsı kıskıvrak yakalayarak, olayın aydınlatılmasını sağladı. Ü.S isimli şahır çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER