Yenişehir Adayı Kenan Peker Basınla biraraya geldi

Ak Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Kenan PEKER'in basın ile biraraya geldi.

Yenişehir Adayı Kenan Peker Basınla biraraya geldi

Kıymetli Protokol, Değerli Basın Mensupları,
Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve teşkilatlarımızın takdiri ile Cumhur İttifakı Yenişehir Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirilmenin büyük mutluluğunu, gururunu yaşıyorum. Bugün burada sizlerle bir araya gelmekten büyük 
bir memnuniyet duyuyorum. Yenişehir için hayal ettiğimiz bir geleceği inşa etmek adına 31 Mart akşamına kadar gece uyumadan gündüz yorulmadan çalışacağımızı hepinizin bilmesini isterim
Yenişehir; yaşadığımız, çocuklarımızın geleceğini kurduğumuz, insanı, doğası, havasıyla bütün güzellikleri barındıran bir ilçe Bu sebeple, Yenişehir’in her bir köşesinde yaşayan her bir vatandaşımızın huzur ve refah içinde yaşaması, en temel görevimizdir.
Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi, gerçek belediyecilik anlayışı, Cumhur İttifakı değerlerine sıkı sıkıya bağlılıkla mümkün olur. Bu değerler; milletimize hizmet etmek, adalete ve hakkaniyete riayet etmek, birlik ve beraberlik içinde hareket etmek gibi esaslardır.
Bizler, Yenişehir’de, her bir vatandaşımızın yaşam standartlarını yükseltmek, ve geleceğe umutla bakmasını temin etmek için çalışacağız. 
Yenişehir’i daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için, her birimizin gayreti ve desteği elzemdir. Bu yolda, birlik ve beraberlik içinde, tüm farklılıklarımıza rağmen ortak hedefimize odaklanarak ilerleyeceğiz.
Sevgili Yenişehirli vatandaşlarımızın da desteğiyle, mutlu, huzurlu ve refah içinde bir Yenişehir’in temellerini birlikte atacağımıza inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, Yenişehir’e olan sevgi ve inancımızla yola çıktığımızı bir kez daha ifade etmek isterim. Hep birlikte, daha güzel günler için el ele, gönül gönüle çalışacağız.
Yenişehir Gerçek Belediyecilikle tanışacak
Ayırmadan Ayrışmadan her kesimi kucaklayarak mutlu Yenişehir’i el birliğiyle inşaa edeceğiz. Sözlerime son verirken davetimize icabet eden tüm misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun, var olun.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2024, 07:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER