Salt; Kelime Oyunu Yapmayın

Ak Parti İl Başkanı Mekin SALT Katıldığı radyo programında gündeme Dair Çarpıcı açıklamalarda bulundu

Salt; Kelime Oyunu Yapmayın
Büyükşehir Belediye Başkan Adayının nasıl belirlendiği soruya,  anketlerin etkisinin büyük olduğunu belirterek,  Elinde gelse  Belediye meclis üyesi aday adayları içinde anket yapartırmak istediğini söyledi.  Büyükşehir belediyesi olarak Resmi 7 isim resmi olmayan 6 aday olduğunu belirten İl Başkanı Salt, Anketler sonucunda Mustafa Sever’in isminin öne çıktığını bu şekilde karar verildiğini belirtti ve süreç hakkında şu bilgileri verdi.

1 yıldır bana sorulduğunda ben aday olmayacağımı söyledim. Anketlerde Bakanıkız 1. Ben ise 2. sırada Çıkıyordum fakat hem Bakanımız Zafer Çağlayan hemde ben sürekli aday olmadığımızı açıklamıştık. Teşkilat başkanının kendisine nezeketen teklif etmesine karşın salt, Mustafa Sever'in ismini söylediğini  Büyükşehir Adayının belirlendiğini söyledi.

İlçelerde anketlerin devam etiğini, İlçe Adaylarını Mustafa Severin belirlemeyeceğini, anketlerden çıkan sonuçların belirleyeceğini, Ahmet Akkurt'un Mezitli için aday olup olamayacağı konusunda kesin bir şeyin olmadığını belirtti.

Mersin'i Hizmete Doyuracağız.

1 ay önceki anketlerde CHP’nin ardından 1.5 puan gerisindeyiz ve 2. Partiyiz diyordum. Bu o günkü şartlarda doğru değildi keza adayımız bile belirlenmemişti. Fakat şimdi adayımızı belirledik ve CHP’nin adayının belirlenmesini bekliyoruz. İnşallah büyükşehir’i alacağız.

Önümüzdeki 1 ay içerisinde yapılacak anketler gerçek sonuçları verecektir. İnşallah Büyükşehir’i kazanacağız, Mersin’i hizmete doyuracağız

Mersin Kamuoyunda çok ses getirmesini ve bazı yolsuzluk  iddialarının sorulması üzerine Salt şu şekilde açıklamalarda bulundu

Kelime oyunları yapmasınlar. Arkadaşlar Uyanıklar ya benim açıklamalarımdan sonra Belediyenin  Hazineye olan borcunun 1 Trilyon lira yani yeni parayla 1 milyon TL olduğu şeklinde cevap vermişler O zaman Onuda ödeyin de borçsuz belediyeyiz deyin Doğrudur Hazineye olan borcu belediyenin 1 milyon liradır. Ama Hangi finans kuruluşlarına ne kadar  borcunuz var. Bunları açıklayın.


OTOGAR PARASINI 6 AY VADESİZ MEVDUATTA BEKLETTİNİZ Mİ?

Sizin otogar yapacağız diye 30 milyon lirayı özel bir bankadan aldıklarını 6 ay önceden aldıklarını vadesiz mevduatta beklettiklerini de mi inkar edecekler.. 

60 milyon lira Meski’den faizsiz kullandıkları paralar var. Bu konuştuklarımızın hepsi belgelidir. Belgeleri ile konuşuyorum.



Daha önce Şehir için yapacaklarımızı deklare ettik İnşallah Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mustafa Sever bu projeleri daha detaylı açıklayacaktır. Biz bu şehirde yaşayan, şehri  önemseyen herkesten oy istiyoruz



Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2013, 18:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER