Şeytanın Bacağını Kıracağız

Mersin'i bu yıl Voleybol Kadınlar Aroma 2 Ligi’nde temsil eden Mersin Pamukspor, bu hafta sonu oynayacağı Çankaya Belediyesi ANKA maçına hazırlanıyor. Antrenör Murat Oğuz, "Çankaya Belediyesi ANKA maçını kazanıp şeytanın bacağını kırmak istiyoruz" dedi.

Şeytanın Bacağını Kıracağız
Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Trabzon ekibi İdman Ocağı'na 3-0 yenilen Mersin Pamukspor, bu sonuçla birlikte ligdeki 6. mağlubiyetini aldı. Bu hafta sonu evlerinde Çankaya Belediyesi ANKA ile oynayacak olan 'Mersin'in Sultanları', bu maçı kazanıp şeytanın bacağını kırmak istiyoruz.

İdman Ocağı ile Çankaya Belediyesi ANKA maçlarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Pamukspor Antrenörü Murat Oğuz, İdman Ocağı maçının kendileri için zor geçtiğini belirterek, "İdman Ocağı Takımı ligin en güçlü takımlarından biri konumunda. Zaten bunu ligde oynadığı 7 maçta 7 galibiyet almış olduklarından görebiliriz. Ancak bizde maça iyi hazırlanmıştık ve maça iyi başlamıştık. Özellikle ilk periyotu başa baş oynadık. O periyotu alsaydık maç daha farklı olurdu. Tabi o periyotu kaybedince ondan sonra toparlanamadık ve maçı 3-0 kaybettik. Bu maçta da basit hataları yapan taraf biz olduk. Bu hataları en aza indirmeliyiz" diye konuştu.

Çankaya Belediyesi ANKA maçıyla ilgili de Oğuz, "Bu maç bizim için final niteliğinde bir maç olacak. Maçın zor geçeceğini biliyoruz ama kazanmaktan başka çaremiz yok. Hafta başından beri çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu maça çok iyi konsantre olup, iyi oynamalıyız. Geride bıraktığımız maçlarda ki hataları düşünüp, bu hataları bu maçta yapmamalıyız. Çünkü artık kazanmaya başlamalıyız. Genç ve dinamik bir takımız ama bir türlü randıman yakalayamadık. Takım yavaş yavaş oturuyor. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2013, 19:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER