Kazada kurtuldu babası öldürdü

“Dayanacak gücüm kalmadı. Artık sizleri de üzmek istemiyorum”

Kazada kurtuldu babası öldürdü
İskenderun’da geçen yıl geçirdikleri kazada eşini ve kızını kaybeden 48 yaşındaki Sefer Kel, kazadan kendisi gibi yaralı kurtulan 14 yaşındaki oğlu Orhan’ı öldürdükten sonra intihar etti

HATAY’ın İskenderun İlçesi’nde 9 Ağustos 2011’de meydana gelen kazada Sefer Kel’in (48) kullandığı minibüs, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp bariyerlere çarparak takla attı. Feci kazada eşi Zeycan (46) ve kızı Tuğçe Kel’i (9) kaybeden Sefer Kel, oğlu Orhan Kel (14) ile birlikte yaralı kurtuldu.

BAŞINA ATEŞ ETTİ

Kazadan sonra kaldırıldıkları hastanede tedavileri tamamlanan baba ile oğlu, Denizciler Beldesi Çamlık Mahallesi İstiklal Caddesi 50 numaralı evde yaşamaya başladı. Taşeron bir firmada işçi olarak çalışan Sefer Kel, kaza sonrası bunalıma girdi. Dün sabah erkenden kalkan Sefer Kel, odasında yatan İskenderun Demir Çelik Lisesi 2. sınıf öğrencisi olan oğlu Orhan Kel’i başına bir el ateş ederek öldürdükten sonra silahı başına dayayıp intihar etti. Silah sesini duyan komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, eve girdiklerinde baba ile oğlunun cansız bedeniyle karşılaştı. Baba Kel’in Osmaniye’de polis olarak görev yapan kardeşine “Dayanacak gücüm kalmadı. Artık sizleri de üzmek istemiyorum” mesajı attığı öğrenildi.

‘BABAMA ‘YAVAŞ GİT’ DEMİŞTİM’

14 yaşındaki Orhan Kel, geçen yıl meydana gelen kaza sonrası hastaneye kaldırılırken kendisini görüntüleyen basın mensubuna “Rüyamda görmüştüm, babama yavaş gitmesini söylemiştim” demişti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER