Kan donduran cinayette şok iddia!

Bursa'nın Gürsu ilçesinde 4 aylık hamile Leyla Algan'ı boğarak öldürüp 1.5 yaşındaki oğlunu da canlı canlı dereye attığı iddia edilen sanığın davasında dinlenen şahitler, küçük Gökhan'ın yaşadığı ve evlatlık verildiği şeklinde şok iddia ortaya attı.

Kan donduran cinayette şok iddia!

4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "hamile kadını ve çocuğu öldürmek" suçundan çifte ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen İ.A. (23), tekrar hakim karşısına çıktı. Balıkesir Cezaevi'nde duruşma için Bursa'ya getirilen İ.A.nın davasında yakınları şahit olarak dinlendi.

"ÖLEN LEYLA'NIN YAKINLARI GÖKHAN'I EVLATLIK VERMİŞLERDİR"

Oğlunun cinayeti nasıl işlediği ile ilgili bilgisinin olmadığını belirten şahitlerden baba K.A., "Oğlum İ.A.'nın, Leyla Algan'ın olayından önce psikolojisi çok bozuktu. Sürekli benden kardeşlerinden para isteyip, Gürsu'dan gitmek istediğini söylüyordu. Kendisi işsizdi. Başka bir yerde iş yapacağını belirtiyordu. Çocuğu kesinlikle İ.A. öldürmemiştir. Leyla'nın yakınları, Gökhan'ı evlatlık olarak vermişler. Şimdi gizliyorlar. Leyla'ın kardeşleri bile bizden para istiyordu. Kiracımız olan Leyla'yı da oğlum kasten öldürmemiştir" dedi.


"CEBİMDAN PARA ALIRKEN GÖRDÜM"
Sanık olan kardeşinin gece yarısı cebinden para alırken gördüğünü belirten E.A. ise, "Sanık İ.A. ile aynı odada yatıyoruz. O günlerde kardeşimin morali ve psikolojisi bozuktu. Ne yapacağını biliyordu. Sürekli bizlerden para istiyor ve Gürsu'dan gideceğini söylüyordu. Bir gece kapının arkasında asılı bulunan pantolonumun cebindeki cüzdanı çıkarıp, para aldığını gördüm. O sırada uyuyor numarası yaptım. Kendisine bir şey demedim. Gökhan'ı da Leyla'nın kardeşleri başkasına evlat verdiklerini duydum" diye konuştu.

"ŞAHİTLER İFTİRA ATIYOR"

Duruşmaya katılan öldürülen Leyla Algan'ın kocası H.A. ve yakınları ise şahitlerin yalan söylediğini ifade ederek, Gökhan konusunda iftira atıldığını belirtti. Dava eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER