Süpercan'ı çok sevdiler

Türk Telekom Çocuk Portalı TT Çocuk'un yeni süper kahramanı Süpercan, çocukların gönlüne taht kurdu.

Süpercan'ı çok sevdiler

 Süpercan'ın 8 ay içinde 149 milyon 668 bin 927 kez görüntülendiği ve 2 milyonun üzerinde kullanıcı tarafından indirildiği açıklanırken, Türk Telekom İnteraktif Pazarlama Müdürü Özleyiş Pamir, Türk kahramanı Süpercan'ın dijital dünyada bir fenomene dönüştüğünü söyledi.

Ailelerden olumlu tepkiler aldıklarını kaydeden Pamir, Süpercan'ın ülkemizin kendi manevi ve kültürel değerlerinden beslendiği için toplumda kabul gördüğünü belirtti. Çocukların hayalindeki kahramanlara özendiklerini ifade eden Pamir, onların dünyasında Süpercan'ın empati kuracakları yerel bir dost ve dünya sorunlarına arkadaşlarıyla birlikte çare arayacak bir kahraman olacağını dile getirdi.

Süpercan'la çocukların katılım sağlayacakları, hatta üretici olacakları bir dünyada özgüvenle büyümelerini hedeflediklerini belirterek oyunun içeriği ve çocuklara verdiği mesajın özenti olmadığını vurgulayan Pamir, "Süpercan'ın Türkiye'ye hizmet etmesi en büyük dileğimiz. Türkiye'de bir oyun ve çizgi film endüstrisini tetiklemesini, girişimcilere fırsatlar oluşturmasını, ülkemizden üretimlerin yapılmasını ve yatırımcıların dikkatini çekip yeni projelere kapı aralamasını istiyoruz. Özellikle Çizgi Film Yapımcıları Derneği üyesi olarak Süpercan ile başlayan bu hareketin bir rol model olması en büyük arzumuz" dedi.

Süpercan bilgisayar oyununun gelecek versiyonlarında danışmanlık yapacak olan pedagog Adem Güneş'e göre ise Türk Telekom büyük bir başarıya imza attı. Türk Telekom'un Süpercan gibi Türk bir karakterin Hulk ve Iron Man gibi Hollywood karakterleriyle oynayabilme lisansını elde ederek bir ilki yaşattığına işaret eden Güneş, Süpercan'ın diğer bilgisayar oyunlarından farklı olduğu görüşünde. "O diğer karakterler gibi elinde silah taşıyıp adam öldürmüyor" diyen Güneş, Süpercan'ın doğaya zarar veren robotlarla savaştığını ifade etti.

Böylelikle çocuklara duyarlılık kazandırmayı amaçladıklarını dile getiren uzman pedagog Güneş, tam bir Türk kahramanı olacak Süpercan'ın kitap, çizgi roman ve çizgi filminin de yapılacağını anlattı.
Oyun, uzaydan gelerek ağaçları kesen ve dünyayı felakete sürüklemeye hazırlanan bir robot ordusuna karşı Süpercan'ın heyecan dolu maceralarını konu alıyor. Süpercan'ın kritik anlarında yardıma Örümcek Adam, Hulk, Wolverine ve Iron Man gibi Marvel süper kahramanları yetişiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER