Günlük planlarınızı ajanda ile düzenleyin

Günlük hayatta iş yoğunluğunu düzene koymak için bir ajandaya ihitiyacınız varsa bu sorunun çözümü planlayıcı ajanda ile çözebilirsiniz.

Günlük planlarınızı ajanda ile düzenleyin

Planlayıcı Ajanda

İnsanların planlı bir yaşama kavuşması için tercih edebileceği unsurlardan biri planlayıcı ajandadır. Gün içerisinde gerçekleştireceğiniz randevuları, iş düzeni ve notlar gibi aktivitelerin yazıldığı bir defterdir. Ajanda sevenler için internet sitemizde birçok seçenek bulunur. Üzerinizdeki sorumluluğu ve küçük ayrıntıları unutmanız bu ajandalar sayesinde yok olmaktadır. Profesyonel bir hayat ve kişisel alanınızın kontrolünü kaybetmemiş olacaksınız. Sitemizde bulunan planlayıcı ajandaları satın alarak günlük, haftalık, aylık ve yıllık gibi zaman dilimini ayrılıp kullanılabilir. Üzerinde tarih olan ve tarih olmayan planlayıcıları istediğiniz amaca göre kullanabilirsiniz.

Ajanda Nedir ?

Ajanda genellikle notları almak ya da hatıraları yazmaya yarayan takvimli defterlere denir. Her yıl farklı tasarımlar ile hazırlanarak alıcıların hizmetine sunulur.  Bu defterlerin hepsi 1 Ocak tarihi ile başlar ve kronolojik sıralama ile ilerlemektedir. Ajandaların ön sayfalarında milli ve dini bayramlar yazılı olduğu ve haritaların bulunduğu sayfalar yer alır. Resimli, spiralli ve telli ajanda çeşitleri vardır. Çocuklarınız için özel üretilen ajandaların kapaklarında sinema karakterleri, animasyon ve çizgi karakterlerinin resimleri yer alır. Ajandaların sayfa renkleri genellikle klasik beyazdır.  Fakat bazı ajandaların sayfaları mavi, turuncu, pembe gibi birçok farklı renk seçeneğine sahiptir.

Verimli Ajanda Kullanımı Nasıl Olur?

Ajanda kullanmak çok önemlidir ve bunun yanı sıra ajandayı nasıl tutacağını bilmek de bir o kadar önem arz etmektedir. Ajanda tutmak istiyorsanız doğru teknikleri öğrenmeniz şarttır. Planlayıcı ajandayı kullanarak yaşamınıza devam etmeniz daha kolay olacaktır.

  • Ajandaya notları alırken kısa ve önemli detayları belirtmeye özen göstermelisiniz.
  • Aldığınız notlar ile ilgili hatırlamanıza yardımcı olacağını düşündüğünüz küçük ipuçlarını ekleyebilirsiniz.
  • Yazdığınız notların en önemli kısımlarını fark edilir hale getirmek için altını çizebilir ya da yıldızlayarak dikkat çekici detaylar ekleyebilirsiniz.
  • Çok kısa sürede not tutabilmek ve zamanı daha doğru yönetebilmek adına kısaltmaları tercih edebilirsiniz.
  • Notların içine önemli kişileri, zamanı ve mekânı ekleyerek işinizi kolaylaştırabilirsiniz.
  • Not alırken yapmakta olduğunuz işe odaklanın ve dikkatinizi dağıtacak unsurlardan uzaklaşabilirsiniz.
  • Ajandaya not alırken tarihlere göre uygun notlar alarak karmaşadan uzak kalabilirsiniz.

Planlayıcı Ajanda Ürün Seçenekleri

Satın alınacak ürünlerin bazı insanlar için tasarımı pek önemli olmayabilir. Fakat planlayıcı ajandaların hoş tasarımlı olmasını isteyenler de vardır ve sitemizden sipariş verebilirsiniz. Bu tür ürünlerin kişilere sunduğu işlevlerin haricinde görünümü tercih etmeye ve sevmeye teşvik eder. Gün içerisinde sık sık kontrol edilebilen ve kişilerin sürekli olarak yanından ayırmadığı planlayıcı ajanda özel eşya konumundadır.  Özel olarak hazırlanan defterlerin içinde motive edici sözlerin bulunması kullanan kişilerin motivasyonunu kazanmasını sağlayacaktır. Hem renkli sayfa hem de farklı dizayn edilmiş sayfalar, yerine getirilmesi gereken görevin daha enerjik şekilde yerine getirilmesinde etkili olur.

Modeller arasında klasiğin dışına çıkılarak çiçekli, mermer desenli ve renkli desenler ile bir bütünlük oluşturulur. Çiçekli modeller sizleri mutlu eder ve masanıza hoş bir görüntü katarlar. Sade planlayıcı ajandaları her yaş grubundan insan kullanabilir. Planlayıcı ajandaların bazıları ünlü karakterlerin lisanslı baskıları ile satışa sunulur. Modeller sert kapaklıdır. Sert kapaklı oluşları dışarıdan gelecek darbeye karşı dayanıklı olması sebebi ile gönül rahatlığıyla taşıyabilirsiniz. Yaratıcı sayfa ve kapak tasarımları ile istediğiniz ürünleri internet sitemiz üzerinden planlayıcı ajanda  filtrelemesi yaparak ulaşabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER