Alman ZDF, TOGG'dan övgüyle bahsetti

TOGG haber yapan ZDF televizyonu: "hedefe azimle ilerliyor." Açıklamasını yaptı

Alman ZDF, TOGG'dan övgüyle bahsetti

Alman ZDF, TOGG'dan övgüyle bahsetti

TOGG haber yapan ZDF televizyonu: "Hedefe azimle ilerliyor." Açıklamasını yaptı

Alman Televizyonu ZDF, TOGG Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu haberinde Türkiye'nin gücünü birleştirerek iddialı bir hedefe doğru ilerlediğine vurgu yaptı.

Haberde, TOGG Üst Yöneticisi (CEO) M. Gürcan Karakaş'ın, "Sadece araba yapmıyoruz. Akıllı bir cihaz yapıyoruz." ifadesine yer verildi.

Karakaş'ın "Yalnızca elektrikle çalışan değil, aynı zamanda evdeki akıllı telefonlardan akıllı kahve makinelerine kadar bir uygulama aracılığıyla diğer bileşenlerle dijital olarak ağa bağlanabilen bir otomobilin prototipini gururla sundukları" şeklindeki sözlerine yer verilen haberde teknolojik olarak güncel bir ürünle ulusal ve uluslararası pazarın fethedilmek istendiğine vurgu yapıldı.

Otomobilin projesinde tüketicilerin istek ve beklentilerinin büyük ölçüde karşılandığının hatırlatıldığı haberde, TOGG'un e-mobil pazarında bir devrim vadettiği, segmentindeki pazar payında da önemli bir rakip olarak ortaya çıkacağına dikkat çekildi.

TOGG fabrikayı son durumunun videosunu paylaştı.

Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu, (TOGG) sosyal medya hesabından yayınladığı video ile tesislerin son durumunu paylaştı.

Boya tesisinde temel altı su yalıtım işleri, temel demir ve beton işleri tamamlandı. Çelik kolon imalatı sürüyor. Gövde tesisinde temel altı su yalıtım işleri, temel demir imalatı tamamlandı. Temel beton işlerinin yüzde 95’i, kolon montajlarının yüzde 10’u bitti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER