Nihan Peker, “Yenilen Eğlen Devam Et”

Nihan Peker X DeFacto

Nihan Peker, “Yenilen Eğlen Devam Et”

Nihan Peker, “Yenilen Eğlen Devam Et”

Moda dünyasının iki güçlü markası DeFacto ve Nihan Peker, 2021 yaz sezonunun en iddialı abiye koleksiyonu için bir araya geliyor.

Nihan Peker X DeFacto

Tasarımlarıyla adından sıkça söz ettiren Nihan Peker, “Yenilen Eğlen Devam Et” mottosuyla bu yazı birçok farklı koleksiyonla karşılayan DeFacto ile iş birliği gerçekleştiriyor. Nihan Peker X DeFacto adını taşıyan koleksiyon 2021 yazı için alternatif pek çok abiye modelini moda severlerle buluşturuyor.

Abiye koleksiyon, DeFacto için de bir ilk olma özelliği taşıyor. Kadın, erkek, çocuk ve bebek olmak üzere her yaşa ve cinsiyete farklı kategorilerde ürün alternatifi sunan DeFacto, bu iş birliğiyle abiye kategorisinde de şık, kaliteli ve ulaşılabilir koleksiyonunu moda severlerin beğenisine sunuyor. Nihan Peker tasarımlarının ikonik detaylarını taşıyan koleksiyon, 2021 yazı davetlerinde öne çıkacak. Feminen ve kaliteli kumaş seçimleriyle hazırlanan koleksiyon, hafif, renkli ve neşeli tasarımlardan oluşuyor.

Nihan Peker kimdir:
Akademik eğitimini İstanbul Yeditepe Üniversitesi - Moda ve Tekstil Tasarımı’nda başlayan, devamında Milano Istituto Marangoni Yüksek Lisans programını tamamlayan moda tasarımcısı Nihan Peker, her sezon hem hazır-giyim hem de couture tasarımların yer aldığı koleksiyonlar hazırlıyor.

DeFacto Hakkında:

DeFacto olarak 2005 yılından bugüne; 100’den fazla ülkede, 14.000’den fazla çalışanıyla, 200’den fazla ARGE mühendisiyle, Türkiye’nin global moda markası vizyonuyla hazır giyim sektöründe operasyonlarına devam etmektedir. Tüketici ihtiyaç ve trendlerini sürekli olarak takip ederek beklentilere uygun adımlar atmaktadır. Bu kapsamda DeFacto Baby, DeFacto COOOL, DeFacto Fit, DeFacto STUDIO, DF LİFE,DF Plus alt markalarını oluşturan DeFacto, 30 ülkede 500’den fazla mağazasıyla faaliyetini sürdürmektedir. Uluslararası danışmanlık firması Deloitte Private tarafından düzenlenen Best Managed Companies (En İyi Yönetilen Şirketler) programı kapsamında uluslararası standartlarda yönetim performansı gösteren en iyi şirketlerinden biri olma başarısını göstermiştir. Moda üretmenin yanı sıra DeFacto, ihtiyaç duyduğu teknolojiyi kendi bünyesinde üretebilen yapıda bir şirket. 2019 yılında hayata geçirdiği, dünyada bir ilk olan ilk Akıllı Mağaza’sını takiben, şimdi de fijitalleşme stratejisinin bir çıktısı olan DeFacto Fijital Akıllı mağaza konseptinin ilkini İstanbul Torium AVM’de açmıştır. DeFacto sadece mağaza yatırımlarıyla değil teknoloji yatırımlarıyla da ilerleyen dönemde yurtiçinde ve yurtdışında büyümesini sürdürecektir.

www.defacto.com

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2021, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER