Cimnastik'te Finaldeyiz

Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Artistik Cimnastik Grup Müsabakalarında Mersin İl karma takımımız grup birincisi olarak Finale yükseldi.

Cimnastik'te Finaldeyiz
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğümüzün 2016 yılı faaliyet programında yer alan ve 29-31 Ocak 2016 tarihlerinde Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen ANALİG Artistik Cimnastik Grup Müsabakaları Cimnastik Salonumuzda bugün yapılan erkekler müsabakalarının bitmesinin ardından tamamlandı. 13 İl kız, 12 İl erkek karma takımlarından 94 sporcu mücadele etti.

Mersin Gençlik Hizmetleri v e Spor İl Müdürlüğü Cimnastik Salonumuzda yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Artistik Cimnastik Grup Müsabakalarının ilk günü yapılan kızlarda birinci Ankara İl karması, ikinci Konya İl karması ve üçüncülüğü ise Adana İl karması elde etti. Müsabakaların son günü erkeklerin mücadelesinde ise birinciliği Turnuvanın ev sahipliğini yapan Mersin elde ederken, ikinci Kayseri ve üçüncü Ankara oldu. 

Alınan sonuçların ardından dereceye giren il karma takım sporcu ve Antrenörlerine başarı belgeleri Türkiye Cimnastik Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ayla Çiftçi, Türkiye Cimnastik Federasyonu Teknik Kurul Üyeleri Munise Tuna ve Hakan Akdoğan, Cimnastik Spor Salonu Tesis Amiri Emel Eray, Müsabaka Yönetmeni İsmail Ükünç ve Müsabaka Yönetmen yardımcısı Mehmet Akay takdim etti. Müsabakaların tamamlanması ile birlikte ilk üçe giren kız ve erkek il karma takımları finale yükseldi.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2016, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER